Superrrrrrrhauskaa vuodesta 2006!

Käyntiin Leos Leikkimaassa liittyy toiveita ja odotuksia – leikkireissu tai synttärit meillä voi tuottaa elämänmittaisen muiston. Tiimimme työskentelee ahkerasti joka päivä tehdäkseen lasten unelmista totta.

 Haluamme auttaa lapsia lisäämään leikkimistä ja liikuntaa

Haluamme auttaa lapsia liikunnallisen elämäntavan pariin jo varhaisesta iästä alkaen, koska näin vaikuttaa myönteisesti heidän tulevaisuuteensa. Muun muassa Maailman terveysjärjestö WHO:n tutkimuksen mukaan lapset istuvat aivan liikaa nykyisin. Leos Leikkimaassa liikkuminen on hauskaa ja luontevaa. Hieno kokemus houkuttelee juoksemaan, leikkimään, kiipeilemään ja touhuamaan.

Arvot ovat kaiken tekemisemme perusta

Yrityksemme toimintaa ohjaavat arvomme. Johtomme haluaa olla esikuva ja näyttää työntekijöillemme esimerkkiä elämällä arvojemme ja ohjeidemme mukaisesti. Näiden tulee läpäistä koko organisaatiomme ja näkyä siinä, että sekä asiakkaamme että työntekijämme viihtyvät täällä ja voivat hyvin.

Kun Leos Leikkimaa perustettiin vuonna 2006, oli visiona luoda perheille kohtaamispaikka, jossa lapset voivat leikkiä ja liikkua. Se osoittautui menestysreseptiksi, ja nyt olemme Pohjoismaiden suurin leikkimaaketju, jolla on lähes 50 leikkimaata ja tähtäin kohti laajentumista Euroopassa.

Haluamme maailman parhaaksi!

Leos Leikkimaa haluaa olla maailman paras leikkimaa lapsille ja aikuisille…

rakentamalla parhaat leikkimaat:
Jättimäisissä leikkimaissa on tuhansia neliömetrejä täynnä hullunhauskoja leikkipaikkoja, joissa on tilaa upeille seikkailuille

… tarjoamalla parhaat kokemukset:
Olemme sitoutuneita puhtauteen, turvallisuuteen, palveluun ja hyvän ruoan tarjoamiseen koko perheelle.

… palkkaamalla parhaat työtekijät
Hieno tiimimme koostuu aktiivisista supersankareista. He huolehtivat siitä, että Leos Leikkimaa on paras leikkipaikka ja varmistavat, että sekä pienet että isot asiakkaamme viihtyvät meillä.

Avoimet työpaikat

Ura