• Nappaa vinkit seikkailupäivään

  Ensimmäistä kertaa Leo’sissa?

  Onko aika ensimmäiselle vierailulle Leo’s Leikkimaahan? Olitpa sitten liikkeellä taaperon, koko perheen tai lastenlasten kanssa, nappaa alta vinkit, jotka tekevät ensimmäisestä vierailusta sujuvan ja hauskan.

  Kenelle Leo’s sopii?

  Leo’s on täydellinen paikka kaikenikäisille lapsille, jotka rakastavat leikkiä, liikkua ja temmeltää. Isommille lapsille tuhansia neliömetrejä täynnä hauskoja aktiviteetteja ja pienten lasten alueella, Leo’s Kaupungissa, on kaikki pienimmille seikkailijoille sopivaa – liukumäkiä, kiipeilytelineitä ja pallomeriä minikoossa. Lastenrattaat ovat tietysti sallittuja koko leikkimaassa.

  Leo’sissa riittää tekemistä ja liikuntaa kaikenikäisille lapsille. Leikkiminen kehittää samalla myös motoriikkaa ja koordinaatiota. Me uskomme vahvasti leikin iloon, ja Leo’sissa sitä riittää!

  Seikkailu alkaa verkossa

  Osta leikkiaika verkosta etukäteen ja nappaa huikeat edut! Varmistat paikkasi leikkimaassa ja saat liput alennettuun hintaan – ei ylimääräisiä maksuja per lapsi.

  Liput voi toki ostaa myös kassalta, mutta nettivarauksella voit rauhassa valita teille sopivimman ajan ja päivän. Muista, että hinta vaihtelee päivän ja kellonajan mukaan. Kun valinta on tehty, edessä on monta tuntia leikkiä, temmellystä ja seikkailua!

  Olemme avoinna joka päivä

  Leikkiaikaa varatessa kannattaa miettiä, milloin teille sopisi parhaiten suunnata leikkimään. Viikonloppuna Leo’s tarjoaa vauhdikasta hupia koko perheelle, ja lomat ja juhlapyhät ovat täydellistä aikaa irrotella. Mutta miksipä ei piipahtaisi tiistai-iltana liikuntaharrastuksen sijaan tai eskarin sulkeuduttua – arjen luksusta parhaimmillaan!

  Tiedämme, että lapsille liikunta on tärkeää, ja meillä he voivat temmeltää sydämensä kyllyydestä. Tuhansia neliömetrejä leikkitilaa riittää juoksemiseen, kiipeilyyn ja leikkimiseen. Leo’sin viidakko on täynnä jännittäviä aktiviteetteja: liukumäkiä kaikenikäisille, kiipeilyalueita, parkour-rata, urheiluareena ja taaperoalue pienimmille. Uskomme, että liikkumisen ilo löytyy leikin kautta, ja meillä lapset voivat kokea sen täysillä!

  Mitä kaikkea Leo’sissa voi tehdä?

  No, ihan järjettömästi kaikkea! Leo’sin viidakossa on hurjasti aktiviteetteja, joissa lapset voivat kiipeillä, juosta ja hyppiä – samalla kehittäen motoriikkaansa ja koordinaatiotaan. Kiipeä vaikka tulivuoreen, kohtaa merirosvoja merirosvolaivalla tai laskeudu vesiputouksesta, hauskaa on taatusti!

  Kiipeillä voi jättiläismäisessä tulivuoressa joka kohoaa keskellä leikkimaata. Kiipeä huipulle ja nauti upeista maisemista ennen kuin laskeudut alas liukumäestä.

  Trampoliinit ovat superhauskoja kaikenikäisille. Kokoa kaverit ja perhe pom pom pomppimaan! Kuka hyppää korkeimmalle?

  Pallomeri on yksi suosituimmista aktiviteeteista vuodesta toiseen – lapset rakastavat sitä!

  Erilaisia liukumäkiä löytyy jokaiseen makuun ja ikään. Tiikeriliukumäki, Seepraliukumäki, Vesiputous – ja jos kilpailuhenki kutittelee, kokeile Racing Slidea! Kuka on nopein viidakossa?

  Polkupyöräradalla lapset voivat harjoitella pyöräilyä vuodenajasta riippumatta.

  Urheiluareenalla voi kokeilla jalkapalloa, koripalloa ja salibandya. Haasta perhe ja kaverit tai kokeile uusia pallopelejä. Jos innostut, voit osallistua myös vauhdikkaisiin liikuntakerhoihin, joissa lapset kokeilevat erilaisia urheilulajeja kerran viikossa!

  Mitä pukea päälle Leo’siin?

  Meillä leikitään täysillä! Hypitään, pomppitaan ja juostaan, joten mukavat vaatteet ovat a ja o. Jätä siis ne tyylikkäimmät vaatteet kotiin ja pukeudu rennosti. Muista myös sukat – ne ovat pakollinen varuste kaikille leikkijöille, myös aikuisilla. Jos sukat unohtuivat, ei hätää, niitä voi ostaa Leo’s Kaupasta. Minkä värin valitset?

  Mitä aikuinen voi tehdä Leo’sissa?

  Leo’sissa riittää tekemistä koko perheelle! Aikuistenkin kuuluu tietysti pitää hauskaa. Liity mukaan lasten leikkiin ja anna lapsenmielisyyden kukoistaa. Lapset rakastavat nähdä vanhempiensa leikkivän, ja yhdessä leikkiminen on vieläkin hauskempaa. Unohda arjen kiireet ja heittäydy seikkailun vietäväksi. Leo’sin viidakko on täydellinen kohde perheretkelle ja yhteiseen tekemiseen.

  Jos lasten vauhti meinaa joskus hengästyttää, ei hätää – on täysin ok ottaa vähän rennommin. Meillä on mukavia sohvia, joista voi seurata lasten leikkiä ja nauttia kahvista ja herkuista. Bistrossa on myös wi-fi, joten voit tarvittaessa pitää Teams-kokouksen samalla kun lapset leikkivät. Tärkeintä on, että koko perheellä on mukavaa!

  Mitä jos nälkä yllättää?

  Ei hätää, Leo’s Bistrosta löytyy herkkuja jokaiseen makuun. Tankkaa energiaa Viidakkoaterialla, salaatilla tai wrapilla – nämä täyttävät vatsan ja antavat virtaa leikkiin.

  Jos kaipaat jotain herkullista, Leo’sin slush on täydellinen valinta. Se viilentää mukavasti vauhdikkaiden seikkailujen jälkeen.

  Mobiilitilauksella Leo’s Bistro on entistä edullisempi! Voit tilata ruokaa suoraan puhelimellasi, vaikka kesken leikkien. Valitse herkut, tee tilaus ja jatka leikkimistä – me hoidamme ruoanlaiton. Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on valmis. Tervetuloa Leo’s Bistroon!