• Haluatko tulla viidakon kuninkaaksi tai kuningattareksi?

  Työskentele Leo’silla

  Leo’s Leikkimaassa etsimme supersankareita, jotka uskovat leikin voimaan ja joilla on palava intohimo luoda iloa ja muistoja perheille sekä saada lapset liikkumaan. Oletko valmis liittymään huikeaan tiimiimme? Tässä on tilaisuutesi tulla viidakon kuninkaaksi tai kuningattareksi, ja uskomme, että sinulla on tarvittavat supervoimat menestyäksemme leikkisässä maailmassamme.

  Kasva & kehity Leo’silla

  Työskentely Leo’s Leikkimaassa on enemmän kuin vain työ. Se on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä, luoda muistoja ja olla osa jotakin itseäsi suurempaa. Täällä koettelemme kurinalaisuuttasi, vastuuntuntoasi ja yhteistyökykyäsi, kun sinä ja kollegasi luotte taikaa maailmanluokan leikkimaan muodossa.

  Ura Leo’silla

  Meille uramahdollisuudet ovat yhtä tärkeitä kuin kiipeilyseinät ja liukumäet. Jos sinulla on oikea draivi ja sitoutuminen, voit  kiivetä yli tulivuorten myös urallasi. Leo’s Leikkimaassa on aina tilaa niille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä.

  Lue lisää urasta Leo’silla

  Avoimet työpaikat

  Oletko valmis testaamaan supervoimiasi yhdessä Pohjoismaiden suurimmista sisäseikkailupuistoketjuista? Toivomme voivamme toivottaa sinut tervetulleeksi upeaan tiimiimme, jossa jokainen päivä on mahdollisuus tulla todelliseksi supersankariksi!

  Avoimet työpaikat Leo’silla

  Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.