• Liikunnan riemua ja uusia taitoja!

  Sport Kidz

  Tulossa syksyllä 2024

  Loikkaa Leon viidakkoon ja pompi mukaan pallopeleihin, vipellä liikuntalajista toiseen, veivaa tanssia ja voimistelua ja kaikkea kivaa! Sport Kidz on hauskan vauhdikas viikottainen liikuntakerho, joka on suunniteltu 4-7-vuotaille lapsille.

  Sports Kidz järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2024. Liity Leo’s & HopLop Familyyn, niin muistutamme sinua, kun ilmoittautuminen kerhoon avautuu ja pääset tassut tömisten mukaan!

  Liity jäseneksi

  Kahdeksan vauhdikasta kerhotuntia

  Sport Kidz on hauskan vauhdikas liikuntakerho, jossa lapset pääsevät kokeilemaan lukuisia lajeja osaavien ohjaajien opastuksella. Tutustumme joka viikko uuteen liikuntalajiin. Teemoja on 8 erilaista (à 45 minuuttia) ja viimeisellä viikolla nelistämme nuuskien myös aarteenetsintään. Mukana pyyhältävät osaavat ja innostuneet ohjaajat sekä tietty kaikki uudet kaverit! Pst..Leo’s puistoon voi tulla myös ennen kerhotuntia tai jäädä kerhotunnin jälkeen vapaasti seikkailemaan.

  Sports Kidz on kaikkea tätä!

  Kahdeksan Sports Kidz tuntia täynnä leikkiä ja liikuntaa, uusia kavereita ja mukavia ohjaajia. Naurua, yhteishenkeä ja huimia seikkailuja!

  Hyvä tietää Sports Kidz liikuntakerhosta

  Osaavat ohjaajat kannustavat, niin että lapset innostuvat!

  Ohjaajamme ovat saaneet kattavan koulutuksen lasten kanssa toimimiseen ja liikkumiseen. He huomioivat jokaisen lapsen positiivisesti kannustaen ja onnistumisista iloiten. Unohtamatta kuitenkaan järjestelmällisyyttä, joka takaa turvalliset leikit ja liikkumisen.

  Jokaisella ohjaajalla on oma lapsiryhmänsä. Ohjaaja on vastuussa lapsista koko kerhotunnin ajan. Näin varmistamme, että lapsilla ja vanhemmilla on mukavan turvallinen olo ja voidaan tassut tömisten porhaltaa uusiin seikkailuihin!

  Sport Kidzin liikuntalajit

  Tutustumme joka viikko uuteen liikuntalajiin. Teemoja on 8 erilaista (à 45 minuuttia) ja viimeisellä viikolla nelistämme nuuskien myös aarteenetsintään.

  Viikko 1 – Jalkapallo

  • Pallot peliin ja uudet taidot kehiin! Juostaan, hypitään, väistellään, heitellään, opitaan tasapainonhallintaa. Tehdään syöttöharjoituksia ja harjoitellaan täydellisen maalin tekemistä! Lopuksi hauska futismatsi.

  Viikko 2 – Voimistelu

  • Nyt taivutaan moneksi! Venytään ja vemputellaan, harjoitellaan koordinaatiota, ketteryyttä ja tarkkuutta. Ja kokeillaan, miten liikkeet taipuvat myös taaksepäin!

  Viikko 3 – Salibandy

  • Vauhtia ja vipellystä! Nyt opitaan käsittelemään mailaa, liikuttamaan palloa ja syöttämään taitavasti kaverille. Sitten pelataan ja pidetään hauskaa!

  Viikko 4 – Yleisurheilu

  • Nyt tömisee tassut! Hypitään, ponnistetaan, juostaan, opitaan kehon hallintaa ja ketteryyttä. Kokeillaan eri lajeja yhdessä kamujen kanssa.

  Viikko 5 – Käsipallo

  • Sanovat, että käsipallo on maailman vauhdikkain pallopeli! Siispä menoksi: juostaan, hypitään, heitetään, syötetään, harjoitellaan maalintekoa ja pelataan yhdessä ystävien kanssa.

  Viikko 6 – Estejuoksu

  • Pois alta, täältä tullaan! Edessä siintää huima rata, jossa seikkaillaan vapaalla tyylillä, leikkien ja loikkien. Päivän päätteeksi valloitetaan tulivuori!

  Viikko 7 – Pyöräily

  • Polkaistaan homma käyntiin! Pyöräillään pitkin poikin rataa ja väistellään kartioita. Siinä taidot, tasapaino ja koordinaatio kehittyvät kuin huomaamatta! Tunnin aikana harjoitellaan myös liikennesääntöjä.

  Viikko 8 – Tanssia ja aarteenetsintää

  • Muuvit haltuun! Treenataan yksinkertaisia ja hauskoja tansseja, jotka kehittävät myös koordinaatiota ja motorisia taitoja. Sitten vauhtivarpain aarteenetsintään! Tunnin päätteeksi Leo ojentaa kultamitalin ja diplomin jokaiselle lapselle erinomaisesta osallistumisesta Sport Kidzissä!