• Liikunnan riemua ja uusia taitoja!

  Sport Kidz

  Nyt syttyy tähtiä!

  Syksyn Sport Kidz -liikuntakerho on pian lähtöviivoilla ja pinkaisee matkaan 28.8.! Kerhotunteja on kahdeksana keskiviikkona ja jokaisella kerralla sujahdetaan ihan uuden lajin pariin. Liikuntakerhon hinta on 140€ ja hintaan sisältyy kahdeksan Sport Kidz -kertaa, Sport Kidz -t-paita, kassi ja juomapullo. Tarjoamme jokaisella kerralla välipalan, ja kerhon päätteeksi lapset saavat mitalin ja diplomin. Ole nopea ja varaa paikkasi 14.8. mennessä ja spurttaa syksyyn vauhdilla!

  Varaa kerhopaikka

  Kahdeksan vauhdikasta kerhotuntia

  Sport Kidz on hauskan vauhdikas liikuntakerho, jossa lapset pääsevät kokeilemaan lukuisia lajeja osaavien ohjaajien opastuksella. Tutustumme joka viikko uuteen liikuntalajiin. Teemoja on 8 erilaista (à 45 minuuttia) ja viimeisellä viikolla nelistämme nuuskien myös aarteenetsintään. Mukana pyyhältävät osaavat ja innostuneet ohjaajat sekä tietty kaikki uudet kaverit!

  Pienille ja isoille ikiomat kerhot

  Syksyn Sport Kidz alkaa 28.8. ja luvassa on kahdeksan leikkisän hauskaa liikuntatuntia kerran viikossa lokakuun puoliväliin asti. Syyslomaviikolla huilitaan. Pienemmät 4-5-vuotiaat seikkailevat joka keskiviikko klo 16.45-17.30 ja isommat 6-7-vuotiaat klo 18.00-18.45. Lisäksi puistossa voi vipeltää vapaasti tunti ennen ja jälkeen liikuntakerhon.

  Sport Kidz järjestetään kaikissa Leo’s Leikkimaissa sekä HopLopeissa, joten nyt on varaa valita se mieluisin puisto! Liikuntakerho järjestetään, kun osallistujia on riittävästi.

  Tätä kaikkea on Sport Kidz!

  Leikkiä ja liikuntaa, uusia kavereita ja mukavia ohjaajia. Naurua, yhteishenkeä ja huimia seikkailuja!

  Hyvä tietää Sports Kidz liikuntakerhosta

  Osaavat ohjaajat kannustavat, niin että lapset innostuvat!

  Ohjaajamme ovat saaneet kattavan koulutuksen lasten kanssa toimimiseen ja liikkumiseen. He huomioivat jokaisen lapsen positiivisesti kannustaen ja onnistumisista iloiten. Unohtamatta kuitenkaan järjestelmällisyyttä, joka takaa turvalliset leikit ja liikkumisen.

  Jokaisella ohjaajalla on oma lapsiryhmänsä. Ohjaaja on vastuussa lapsista koko kerhotunnin ajan. Näin varmistamme, että lapsilla ja vanhemmilla on mukavan turvallinen olo ja voidaan tassut tömisten porhaltaa uusiin seikkailuihin!

  Sport Kidzin liikuntalajit

  Tutustumme joka viikko uuteen liikuntalajiin. Teemoja on 8 erilaista (à 45 minuuttia) ja viimeisellä viikolla nelistämme nuuskien myös aarteenetsintään.

  Viikko 1 – Jalkapallo

  • Pallot peliin ja uudet taidot kehiin! Juostaan, hypitään, väistellään, heitellään, opitaan tasapainonhallintaa. Tehdään syöttöharjoituksia ja harjoitellaan täydellisen maalin tekemistä! Lopuksi hauska futismatsi.

  Viikko 2 – Voimistelu

  • Nyt taivutaan moneksi! Venytään ja vemputellaan, harjoitellaan koordinaatiota, ketteryyttä ja tarkkuutta. Ja kokeillaan, miten liikkeet taipuvat myös taaksepäin!

  Viikko 3 – Salibandy

  • Vauhtia ja vipellystä! Nyt opitaan käsittelemään mailaa, liikuttamaan palloa ja syöttämään taitavasti kaverille. Sitten pelataan ja pidetään hauskaa!

  Viikko 4 – Yleisurheilu

  • Nyt tömisee tassut! Hypitään, ponnistetaan, juostaan, opitaan kehon hallintaa ja ketteryyttä. Kokeillaan eri lajeja yhdessä kamujen kanssa.

  Viikko 5 – Käsipallo

  • Sanovat, että käsipallo on maailman vauhdikkain pallopeli! Siispä menoksi: juostaan, hypitään, heitetään, syötetään, harjoitellaan maalintekoa ja pelataan yhdessä ystävien kanssa.

  Viikko 6 – Estejuoksu

  • Pois alta, täältä tullaan! Edessä siintää huima rata, jossa seikkaillaan vapaalla tyylillä, leikkien ja loikkien. Päivän päätteeksi valloitetaan tulivuori!

  Viikko 7 – Pyöräily

  • Polkaistaan homma käyntiin! Pyöräillään pitkin poikin rataa ja väistellään kartioita. Siinä taidot, tasapaino ja koordinaatio kehittyvät kuin huomaamatta! Tunnin aikana harjoitellaan myös liikennesääntöjä.

  Viikko 8 – Tanssia ja aarteenetsintää

  • Muuvit haltuun! Treenataan yksinkertaisia ja hauskoja tansseja, jotka kehittävät myös koordinaatiota ja motorisia taitoja. Sitten vauhtivarpain aarteenetsintään! Tunnin päätteeksi Leo ojentaa kultamitalin ja diplomin jokaiselle lapselle erinomaisesta osallistumisesta Sport Kidzissä!