• 3-vuotissyntymäpäivä

  Synttärit 3-vuotiaille

  Jee, kolme vuotta täyttyy! Synttärit ovat ihan superhauska juttu ja oiva tapa luoda yhteisiä muistoja sekä lapselle että vanhemmille. Moni haluaa järjestää kolmevuotiaalle synttärijuhlat, ja siihen on monia eri vaihtoehtoja.

  Ensimmäiset synttärit kavereiden kanssa

  Kolmevuotiaana moni lapsi ottaa askeleen kohti ihan omia synttärijuhlia. Aiemmin on ehkä juhlittu lähinnä perheen ja sukulaisten kesken, mutta kolmevuotiaana on monelle ajankohtaista kutsua myös kavereita juhlimaan. Tällöin usein kutsutaan muutama läheinen kaveri ja lisäksi esimerkiksi päiväkodin kavereita, joiden kanssa lapsi leikkii eniten. Mikäpä ettei yllättäisi ja kutsuisi vaikka koko päiväkotiryhmää?

  Leikit 3-vuotissyntymäpäiville

  Kolmevuotiaiden kohdalla ei yleensä tarvita hirveästi ohjattuja leikkejä – säännöt ja ohjeet voivat vielä olla vaikeita ymmärtää. Lisäksi lapset viihtyvät tässä iässä usein paremmin pienemmissä porukoissa. Tälle ikäryhmälle selkeä trendi on, että meno on täynnä vauhtia ja hulinaa. Kolmevuotiaat rakastavat kaikkia leikkejä, joissa pääsee juoksemaan, hyppimään ja touhuamaan!

  Paikka 3-vuotissyntymäpäiville

  Jos et halua järjestää lasten synttäreitä kotona, on Leo’s Leikkimaa täydellinen paikka kolmevuotiaan synttäreille. Silloin sinun ei tarvitse järjestellä, suunnitella eikä siivota, ja mikä tärkeintä, lapset rakastavat leikkiä ja pitää hauskaa leikkipuistossa. Meillä Leo’sissa lapset saavat purkaa energiansa ja luoda yhdessä unohtumattomia muistoja. Tälle ikäryhmälle on tärkeää, että on tarpeeksi tilaa liikkua vapaasti, esimerkiksi juosten, hyppien, kiipeillen ja tanssien. Leo’sista löytyy monipuolisia leikkialueita ja aktiviteetteja, jotka sopivat täydellisesti kolmevuotiaille pienimmille vieraille. Meillä lapset voivat laskea liukumäkeä yhdessä, pomppia trampoliinilla ja tutkia Leo’n taaperoaluetta, joka on erityisesti suunniteltu 1–5-vuotiaille lapsille.

  Teemasynttärit

  Leikin kautta lapset kehittävät mielikuvitustaan. Suosittuja leikki- ja roolileikkiteemoja ovat esimerkiksi prinsessa- tai merirosvoleikit, erilaisiin maailmoihin tutustuminen, kuten vedenalaiseen maailmaan tai avaruuteen, sekä disco-musiikin tahdissa tanssiminen. Leo'sista löytyy teemahuoneita kaikkiin näihin seikkailuihin – kaikki tehdäkseen lapsen ensimmäisistä juhlista täydellisiä ja toteuttaakseen hänen unelmiensa synttärit!

  Tutustu Leo'sin juhlahuoneisiin

  Tarjoilut 3-vuotissynttäreillä

  Kolmevuotiaille sopivin tarjoilu on yleensä yksinkertainen ruoka, josta tuon ikäiset lapset pitävät. Kun varaat juhlat Leo’sista, valittavana on valmiita juhlamenuja. Jäätelön lisäksi tarjolla on tuhdimpia vaihtoehtoja, kuten pannukakkuja, HotDogeja ja hampurilaisia. Nämä antavat lapsille lisää energiaa, jotta he jaksavat juosta ja leikkiä leikkipuistossa. Koska juhlissa on usein paljon herkkuja, on suosittua tarjota myös jotain tuhdimpaa synttärimenustamme. Menuja on myös mahdollista räätälöidä erilaisilla vaihtoehdoilla, jotta ne sopivat mahdollisimman hyvin kaikille kolmevuotiaille!

  Vanhemman rooli 3-vuotissyntymäpäivillä

  Kolmevuotiaat rakastavat leikkimistä ja tutkimista, ja on tärkeää, että he voivat tehdä sen turvallisessa ympäristössä, jossa he tuntevat olonsa mukaviksi ja voivat heittäytyä hauskanpitoon. Jos sinulla on tai on ollut kolmevuotias, tiedät että he voivat olla hyvinkin ujoja ja vanhemman läsnäolo voi tuntua heistä tosi tärkeältä. Lapset saattavat tarvita tukea ja vanhempi vierellään rohkaistumassa leikkimään ja pitämään hauskaa, varsinkin jos juhlat pidetään uudessa paikassa.

  Unelmien synttärijuhlat Leo'sissa

  Synttärijuhlat Leo’sissa eivät ole pelkästään hauskaa hulinaa, vaan myös ikimuistoinen elämys. Juhlien aikana kolmevuotias pääsee istumaan erityiselle synttäriaterialle kruunu päässä. Pakettiin kuuluu myös juhlapussi lahjaksi, ja vanhemman kanssa lapsi pääsee tutkimusretkelle Leon salaiseen aarrekammioon. Päivästä riippuen synttärisankari ja muut kolmevuotiaat saattavat myös päästä tapaamaan lasten suosikkia, Leo leijonaa. Näin monta toivetta toteutuu saman päivän aikana – yksinkertaisesti unelmien synttärijuhlat!