• Tervetuloa puistoonPori

  Aukioloajat

  • Tänään -

  • Huomenna -

  • keskiviikko -

  • torstai -

  • perjantai -

  • lauantai -

  • sunnuntai -

  • maanantai -

  Leiki ja liiku Leo's Porissa

  Käynti Leo’s Porissa on hauska ja vauhdikas kokemus koko perheelle. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta. Monipuolisessa ympäristössä lasten motoriset, fyysiset ja sosiaaliset taidot kehittyvät huomaamatta ja hauskanpidossa aika kuluu kuin siivillä. Mitä siis odotat? Varaa leikkiaikasi ja aloita seikkailusi. Sisäleikkipuistomme ovat avoinna joka päivä ympäri vuoden! Psst.. Meillä vietät myös hauskimmat lasten synttärit tai osallistut liikuntakerhoihin ja -leireihin, joissa riemu on suoritusta tärkeämpää. Ja hei, älä unohda, että voit järjestää parhaat lasten synttärit meillä!

  Osta lippu & varaa leikkiaika

  Hinnat Leo’s Porissa

  Leikkimaa on täynnä iloa, seikkailua ja huisin jänniä juttuja kaikenikäisille. Kun varaat leikkiajan ennakkoon verkossa, voit samalla tutustua pääsylippujen hintoihin. Ne vaihtelevat leikkipaikan, päivän ja kellonajan mukaan. Alle vuoden ikäiset vauvat seikkailevat ilmaiseksi ja alle kaksi vuotiaat taaperot vipeltävät alennetuin hinnoin.

  Lue lisää vierailusta Leo'sissa

  Kampanjat & tarjoukset

  Olemme yhdessä kumppaneidemme kanssa tuumailleet ja toteuttaneet asioita, jotka tekevät vierailustanne entistä mukavamman ja hauskemman – unohtamatta hyviä rahanarvoisia etuja. Tutustu, mitä kaikkea teille on tarjolla!

  Vauhdikkaat unelmasynttärit Leo’sissa!

  Valitse suosikkisi teemahuoneista, herkkutarjoilut ja mahdolliset lisätarjoilut. Me huolehdimme lopusta! Koko Leo’sin puisto on juhlaväen temmellettävänä synttäreiden ajan ja syntymäpäiväsankari pääsee hiippailemaan Leon salaiseen aarrekammioon, jossa odottaa yllätyslahja. Todelliset unelmasynttärit!

  Nautitaan yhdessä Bistrossa

  Vauhdikkaat seikkailut vaativat virtaa! Poikkea Bistroon ja istahda hetkeksi huilaamaan sekä nauttimaan herkullisista tarjoiluista. Tarjolla on lempiruokia, välipaloja ja virkistäviä juomia.

  Löydä Leo's Pori

  Paanakedonkatu 16 18, 28100 Pori, Finland

  📩 – pori@leosleikkimaa.fi

  ☎ – 026224450

  Ajo-ohjeet

  Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.