• Oppaasi viidakossa

  Asiakaspalvelumme

  Leo’sissa ensisijainen tavoitteemme on varmistaa, että jokainen vierailija kokee unohtumattomia hetkiä joka kerta, kun he vierailevat meillä. Tyytyväiset ja iloiset vieraat ovat paras arvosanamme. Henkilökuntamme, jotka huolehtivat vierailijoista puistoissa, lisäksi meillä on huippumoderni digitaalinen asiakaspalvelu, jotta vierailusi meillä olisi mahdollisimman helppoa ja miellyttävää.

  Onko sinulla kysyttävää? Kokeile chattiamme tai UKK-osiotamme!

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Tällä sivulla on kattava UKK-osio, josta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Voit myös käyttää Chat-toimintoa ja keskustella virtuaaliassistenttimme kanssa, joka on valmiina auttamaan sinua vuorokauden ympäri.

  Usein kysyttyämme

  Henkilökohtaista apua

  Jos tarvitset henkilökohtaisempaa apua, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse hello@leoshoplop.fi. Asiakaspalvelutiimimme vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa ratkaisemaan mahdolliset ongelmatilanteet. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti ja tarkasti varmistaaksemme, että sinulla on paras mahdollinen kokemus meillä.

  Olitpa etsimässä tietoa, sinulla on erityisiä toiveita tai haluat vain sanoa hei, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme täällä tekemässä vierailustasi Leo’sissa iloisen ja unohtumattoman kokemuksen. Tervetuloa leikkisään maailmaamme, jossa leikki ja palvelu kulkevat käsi kädessä.

  Leo’s Leikkimaan aukioloajat

  Puistojemme aukioloajat vaihtelevat, joten vieraile lähipuistosi sivulla nähdäksesi ajantasaiset aukioloajat.

  Etsi lähipuisto