• Pohjois-Euroopan suurin leikkiparatiisi

  IR & laajentuminen

  Tämä on Leo's

  Perustettu vuonna 2006 Luulajassa Ruotsissa, Leo’s on Pohjoismaiden suurin ja suosituin sisäseikkailupuistojenketju, jolla on yli 50 puistoa (Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi ja Saksa).  Leo’sin valtavat leikkipuistot tarjoavat tuhansia neliömetrejä leikkiä, urheilua ja seikkailua koko perheelle. Puistojemme kautta pyrimme paitsi luomaan turvallisen ja puhtaan leikkiympäristön, myös inspiroimaan liikkeeseen ja löytämään leikin kautta liikunnan ilon.

  Enemmän kuin leikkimaa

  Leikkimaat ovat 3500-5000 neliömetriä, täynnä trampoliineja, pallomerta, urheiluareenoita ja paljon muuta. Vierailu Leo’sissa on seikkailu koko perheelle. Kun energiataso alkaa laskea – tee vierailu Leo’s Bistroon. Täältä löydät laajan valikoiman herkullista purtavaa. Lisäksi järjestämme unohtumattomia syntymäpäiväjuhlia.

  Fyysinen aktiivisuuden puute ja terveysongelmat

  Lasten ja liikkeen edistäminen on aina ollut meidän painopisteemme Leo’sissa. Fyysinen aktiivisuuden puute on nyt tunnistettu maailmanlaajuisesti neljänneksi johtavaksi kuoleman riskitekijäksi (WHO, 2010). Fyysinen aktiivisuus vähenee monissa maissa merkittävin seurauksin väestön yleiselle terveydelle WHO:n mukaan. Lapset tarvitsevat yksinkertaisesti liikuntaa, ja he tekevät niin Leo’sissa! Neljällä miljoonalla vuosittaisella vieraalla voimme tehdä eron.

  Menestystekijät

  Vieraidemme hauskanpidon lisäksi palvelu, turvallisuus ja puhtaus ovat aina ensisijaisia prioriteettejamme. Visiomme on olla maailman paras sisäseikkailupuistojenketju. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen, teemme kaiken laadulla ja innostuksella.

  Lyhyet faktat