• Pomppien tervetuloa Suomen hauskimpaan kerhoon!

  Leo's & HopLop Family

  Jos tykkäät seikkailla ja pitää hauskaa, niin nyt olet oikeassa paikassa! Liity jäseneksi ja riemua riittää jokaiseen päivään. Saat huiman hyviä etuja ja olet aina pompun verran edellä muita uusien juttujen suhteen!

  Paljon etuja – eikä loppua näy!

  Olemme ideoineet ja räätälöineet hurjan paljon hauskoja ja hyödyllisiä etuja. Saat yllätyksiä, tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja näet uusimmat jutut ensimmäisenä sähköpostistasi.

  Voit seurata kätevästi juhlavaraustesi ja kutsujen tilannetta ja hoitaa muutoinkin lippuasiat sujuvasti. Ja kun tulette puistoon, tarjoamme santsikupin tuoretta kahvia.

  Liity nyt

  Leo's & HopLop Family -tarjoukset

  Leo’s & HopLop Family -jäsenenä ja riemua riittää jokaiseen päivään. Huiman hyviä etuja ja tarjouksia sekä olet aina pompun verran edellä muita uusien juttujen suhteen! Tutustu tarjouksiin ja nappaa talteen!

  Liity nyt ilmaiseksi!

  Leo’s & HopLop Family -jäseneksi liittyminen onnistuu vaikka heti, tässä ja nyt!

  Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja jäsenedut pompsahtavat tarjolle! Jäsenyys on henkilökohtainen ja kun lisäät lastesi tiedot ”Omat sivut” -osioon, saatte vieläkin räätälöidympiä etuja ja tarjouksia.

  Liity jäseneksi

  Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.