• Talven hauskin liikuntaleiri

  Winter Camp

  Tulossa talvella 2025

  Laskettele mukaan talven hauskimpiin lomapäiviin! Nyt ei jumiteta nenä ruudussa, vaan pelataan ja porhalletaan, liikutaan ja leikitään, seikkaillaan ja pidetään lystiä! Liikuntaleirit on tarkoitettu 6-9-vuotiaille lapsille ja leirejä järjestetään seuraavan kerran hiihtolomalla 2025.

  Liity Leo’s & HopLop Familyyn, niin muistutamme sinua, kun ilmoittautuminen leirille avautuu ja pääset tassut tömisten mukaan!

  Liity jäseneksi

  Kolme vauhdikkaan vallatonta lomapäivää!

  Leo’s Winter Camp on huolettoman hauska liikuntaleiri, jossa lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia pelejä, lajeja ja aktiviteetteja. Vai miltä kuulostaa tulivuorelle kiipeily, parkour tai pelailu Leo’s Sports Areenalla? Mukana pyyhältävät osaavat ja innostuneet ohjaajat sekä tietty kaikki uudet kaverit! Lisäksi päiviin mahtuu runsaasti vapaata leikkiä. Välillä huilataan ja tankataan: herkut välipalat ja lounaat nautitaan Bistrossa.

  Winter Camp on kaikkea tätä!

  Kolme päivää leikkiä ja liikuntaa, uusia kavereita ja mukavia ohjaajia. Naurua, yhteishenkeä ja huimia seikkailuja!

  Hyvä tietää Winter Campista

  Osaavat ohjaajat kannustavat, niin että lapset innostuvat!

  Ohjaajamme ovat saaneet kattavan koulutuksen lasten kanssa toimimiseen ja liikkumiseen. He huomioivat jokaisen lapsen positiivisesti kannustaen ja onnistumisista iloiten. Unohtamatta kuitenkaan järjestelmällisyyttä, joka takaa turvalliset leikit ja liikkumisen.

  Jokaisella ohjaajalla on oma lapsiryhmänsä. Ohjaaja on vastuussa lapsista koko leirin ajan, aamun saapumisesta iltapäivän noutoon ja päivän aikana kaikissa aktiviteeteissa. Näin varmistamme, että lapsilla ja vanhemmilla on mukavan turvallinen olo ja voidaan tassut tömisten porhaltaa uusiin seikkailuihin!