• Enemmän leikkiä - vähemmän hintaa

  Vuosi- ja kausipassit

  Nämä ovat käteviä! Passi avaa ovet seikkailuille aina kun mieli tekee. Lapsesi voi vierailla Leo’s ja HopLop puistoissa vaikka joka päivä passin voimassaolon aikana. Vuosipasseja on tarjolla eri-ikäisille ja eri hintaan. Osta passi jo tänään ja sitten vaan vauhdilla menoksi!

  Vuosipassi 2-15-vuotiaille

  Vauhdikasta seikkailua koko vuodeksi! 2-15-vuotiaiden vuosipassilla voi seikkailla kaikissa Leo’s ja HopLop puistoissa vaikka joka päivä passin voimassaoloaikana. Älä unohda varata leikkiaikaa etukäteen, näin varmistat paikkasi puistossa.

  Osta vuosipassi

  Vuosipassi 1-vuotiaille

  Vipeltäen koko vuosi! 1-vuotiaiden vuosipassilla voi leikkiä ja seikkailla kaikissa puistoissa vaikka joka päivä passin voimassaoloaikana. Älä unohda varata leikkiaikaa etukäteen, näin varmistat paikkasi puistossa.

  Osta vuosipassi

  Näin varaat leikkiajan vuosipassilla

  Käytä vuosipassia kirjautumalla Family -palveluun. Varmista, että sähköpostiosoite vastaa osoitetta, jota käytettiin vuosipassin oston yhteydessä. Saapuessasi puistoon näytä kassalla QR-koodi, joka löytyy Family-tililtäsi. Sitten vaan tassut tömisten nauttimaan temppuilusta!

  Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.