• Opas liukumäkiin – Vauhdikkaita laskuja koko perheelle

  Leo's Leikkimaa

  Leo’sissa on liukumäkiä jokaiseen makuun – vauhdikkaita, mutkaisia ja hauskoja! Lapset rakastavat niitä, ja ne kruunaavat leikkikokemuksen. Tässä esittelyssä seitsemän suosikkiliukumäkeämme. Mikä niistä on sinun suosikkisi?

  Kisaile alas Racing Slidessa!

  Adrenaliinia ja vauhtia! Kisaile kavereiden tai vanhempien kanssa vauhdikkaassa Racing Slidessa.  Jokainen liukumäki on teemoitettu eri eläimelle, joten valitse nopein ja katso kuka on alhaalla ensin! Kuka kruunataan viidakon nopeimmaksi? Paina nappia alhaalla ja selvitä voittaja – kirahvi, käärme, tiikeri vai seepra? Parhaalle viidakkoseikkailijalle voitto! Racing Slide sopii kaikenikäisille lapsille, mutta tunneli saattaa olla liian hurja pienimmille.

  Leon Kaupunki – Pienimmille hauskan vauhdikasta

  Pienten lasten oma leikkimaa, jossa kaikki on minikoossa! Myös liukumäet ovat pienille sopivia ja suloisia. Moni lapsi laskee täällä elämänsä ensimmäisen liukumäkilaskunsa – aina yhtä jännittävää!

  Snake Slide - Kiehtova käärmematka

  Oletko valmis hengästyttävään seikkailuun? Koe huimaava seikkailu käärme-liukumäessä! Mutkittele alas ja tule ulos käärmeen suusta. Vauhtia ja kiemuroita riittää, ja vatsanpohjassa kihelmöi! Snake Slide sopii vauhdikkaista liukumäistä pitäville.

  Tiger Slide - Koko perheen hauskaa

  Koko perhe kyytiin! Tiger Slidessa on useita vierekkäisiä liukumäkiä, joten voitte laskea yhdessä, kisailla keskenänne tai etsiä viidakon eläimiä matkan varrella. Grrr-ihanaa hauskanpitoa!

  Tubby Slide - Pulkkamäki viidakossa

  Varokaa mäessä! Tubby Slide on kuin pulkkamäki viidakossa – 10 metriä korkea ja 20 metriä pitkä. Laske alas suuressa tuulen tuivertaessa hiuksissa ja adrenaliinin virratessa suonissa. Tubby Slide sopii kaikille – pienimmätkin voivat laskea vanhempien kanssa. Vedä rengas ylös ja lähde uudestaan!

  Waterfall – uskallatko kokeilla?

  Kaipaatko todellista adrenaliiniryöppyä? Silloin on aika kohdata Leon ultimaattinen haaste: Vesiputous! Jyrkkä ja nopea liukumäki sopii hieman rohkeammille seikkailijoille. Nojaa taaksepäin ja tunne perhoset vatsassasi vauhdin hurmiossa. Tämä liukumäki sopii kaikenikäisille, mutta suosittelemme sitä yleensä hieman vanhemmille lapsille.

  Zebra Slide – Seikkailu odottaa!

  Oletteko valmiita viidakkoseikkailuun! Zebra Slide on täydellinen paikka yhteiseen seikkailuun. Kisailkaa alas värikkääseen pallomereen tai leikkikää safarilla. Matkan kruunaa upea laskeutuminen pallomereen. Zebra Slide sopii kaikenikäisille lapsille.