• Meillä kaikki sujuu kuin leikki!

  Hinnat Leo’s Leikkimaassa

  Leikkimaa on täynnä iloa, seikkailua ja huisin jänniä juttuja kaikenikäisille. Kun varaat leikkiajan ennakkoon verkossa, voit samalla tutustua pääsylippujen hintoihin. Ne vaihtelevat leikkipaikan, päivän ja kellonajan mukaan. Valitse sopivin ja sitten vaan vauhdilla vipeltämään!

  Varaa leikkiaika

  Säästä leikiten lipuissa

  Kun ostat liput ennakkoon verkosta, saat jokaisen lipun alennettuun hintaan. Ja samalla voit varata leikkiajan, niin kaikki on valmista seikkailuun!

  Takuupaikka takaa leikit

  Jotta kaikilla olisi mukavasti tilaa temmeltää, huolehdimme että vierailijoita on aina sopiva määrä. Kun ostat lipun verkosta, kannattaa samalla varata leikkiaika. Se on takuupaikka lapsellesi ja varmistaa, että sisäänpääsy sujuu mutkattomasti. Tervetuloa Leo’s Leikkimaahan sovittuna leikkiaikana ja sitten vaan tassut tömisten nauttimaan kolmen tunnin temppuilusta!

  Valitse sopivin leikkiaika

  Mieti rauhassa, mikä olisi teille sopivin leikkipäivä ja kellonaika. Samalla voit vertailla pääsylippujen hintoja, jotka vaihtelevat ajankohtien mukaan. Kun valinta on tehty, iloisesti tervetuloa viettämään hauskin kolmituntinen ikinä!

  Muuta varaustasi helposti

  Jos jotain odottamatonta tapahtuu etkä pääse tulemaan, älä huoli! Voit muuttaa varaustasi vielä tuntia ennen vierailusi alkua. Muutoksen teet helposti Leo’s & HopLop Family -tililläsi.

  Leikkiajan varaaminen vuosipassilla

  Jos sinulla on vuosipassi, varaa leikkiaika ennakkoon verkossa – ja mielellään 48 tuntia ennen vierailuasi. Tämä siitäkin huolimatta, että olemme automaattisesti varanneet vuosipassilaisille tietyn määrän leikkiaikoja. Pidämme nämä paikat varattuina 48 tuntia ennen vierailua. Sen jälkeen vapautamme varaamattomat leikkiajat kaikkien saataville. Muistathan siis varata ajan 48 tuntia ennen ja tehdä sen Leo’s & HopLop Family -tililläsi.

  Lue lisää Leo's vuosipassista

  Rentoilua aikuisille

  Kun lapsilla on kivaa, aikuisetkin viihtyvät. Rentoudu mukavalla sohvalla ja nauti lasten riemusta. Tarjoamme myös ilmaisen wifi-yhteyden ja surffausasemia, jotta voit olla yhteydessä ystäviisi ja jakaa iloa sosiaalisessa mediassa. Älä unohda mainita @leos_leikkimaa, kun jaat kuviasi, mutta varmista, että noudatat lakeja ja sääntöjä.

  Pienille ikioma leikkialue

  Olemme varanneet perheen pienimmille ihan oman leikkialueen. Tila on paitsi turvallinen, myös hassun hauska: se innostaa liikkumaan, tutkimaan ja oppimaan uutta. Lattiat ovat pehmeät ja niillä on mukava ryömiä ja harjoitella kävelemistä. Alle vuoden ikäisille Leo tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn. Ja lastenvaunut voi tietenkin tuoda mukana leikkimaahan.

  Tutustu MiniWorldiin

  Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.