• Tervetuloa puistoonHelsinki, Pasila (HopLop)

  Aukioloajat

  • Tänään -

  • Huomenna -

  • torstai -

  • perjantai -

  • lauantai -

  • sunnuntai -

  • maanantai -

  • tiistai -

  HopLop Pasila vaihtuu Leo's Leikkimaaksi

  Läpsystä vaihto! Ja Leo’s Leikkimaa loikkaa HopLop Pasilan tilalle kesäkuun alussa. HopLop on kiinni viikon verran 3.-9.6., jonka jälkeen alkaa tapahtua! Ihan ensimmäiseksi Leo järkkäilee villinhauskat avajaiset maanantaina 10. kesäkuuta alkaen kello 16.00. Vielä on vähän salaista, mutta ainakin popparit paukkuu ja yllärilahja on luvassa jokaiselle! Pinkaise mukaan kisaan ja VIP-lippu saattaa pudota tassuusi. Ja juhlahumuinen jellona kun on, Leo arpoo huikeat 20 perhelippua!

   

  OSALLISTU JA VOITA LIPUT

  HopLop Helsinki, Pasilassa leikitään ja liikutaan

  Helsingin Pasilan HopLopissa lapset ovat iloisesti irti! On tilaa juosta ja liikkua, kiipeillä ja kömpiä, hyppiä ja pomppia, peuhata ja pelleillä. Monipuolisessa ympäristössä lasten motoriset, fyysiset ja sosiaaliset taidot kehittyvät huomaamatta ja hauskanpidossa aika kuluu kuin siivillä. Psst.. Meillä vietät myös hauskimmat lasten synttärit!

  Osta lippu & varaa leikkiaika
  HopLop Trampoliinit

  Sisäänpääsy aina edullisemmin verkosta!

  HopLop Helsinki, Pasila on täynnä iloa, seikkailua ja huisin jänniä juttuja kaikenikäisille. Kun varaat leikkiajan ennakkoon verkossa, voit samalla tutustua pääsylippujen hintoihin. Ne vaihtelevat leikkipaikan, päivän ja kellonajan mukaan. Alle vuoden ikäiset vauvat seikkailevat ilmaiseksi ja alle kaksi vuotiaat taaperot vipeltävät alennetuin hinnoin.

  Osta lippu & varaa leikkiaika

  Touhua ja tapahtumaa ympäri vuoden!

  HopLopissa ei hissutella nurkissa, vaan hassutellaan puistossa. Saapuessasi puistoon nappaa kassalta mukaasi rastiratapuuhaa. Pääset ratkaisemaan jänniä arvoituksia ja vipeltämään pitkin puistoa hoksottimet nokkelina. Joko mennään?

  Synttärikemut alk. 14,90€/lapsi

  Synttärit tulossa! Mutta kuka ehtii järjestää? Sano HopLop ja kaikki on tiptop. Teemahuone, tarjoilut ja seikkailut. Valitset vain päivän ja synttäripaketin, me hoidamme kaiken valmiiksi. Hinnoissa löytyy vaihtoehtoja budjettisi mukaan – ja vinkkivitosena: arkisin juhlit edullisimmin, alkaen 14,90 €/lapsi.

  Leo's & HopLop Family

  Family-jäsenyys on tehty tismalleen sinulle, joka tykkäät leikkiä, liikkua, temmeltää, vipeltää ja puuhata kaikkea hauskaa! Olet myös utelias ja haluat tietää ensimmäisenä uusista asioista, napata hyviä tarjouksia, osallistua jänniin kilpailuihin ja olla mukana aina kun tapahtuu! Pomppien tervetuloa Leo’s & HopLop Familyyn, Suomen hauskimpaan kerhoon!

  Liity jäseneksi
  Leo's & HopLop jäsenyys

  Löydä HopLop Helsinki, Pasila

  Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki

  Ajo-ohjeet