• Liikkumisen riemua jokaiselle lapselle

  Leirit ja liikuntakerhot Leo's Leikkimaassa

  Leo’s Leikkimaassa liikutaan leikkien ja leikitään liikkuen! Jokaisena päivänä ja aamusta iltaan. Eikä tässä vielä kaikki! Kesä- ja talvilomien aikaan Leo pistää pystyyn hauskoja leirejä, joissa päivät hujahtavat hetkessä kavereiden kanssa. Pitkin vuotta järjestämme myös liikuntakerhoja, joissa riemu on suoritusta tärkeämpää.

  Summer Camp

  Kesän hauskin leiri on täällä! Luvassa on neljä huolettoman hilpeää lomapäivää ja vauhdikasta menoa. Leikitään ja liikutaan, nauretaan ja pidetään lystiä yhdessä Leon sekä uusien kamujen kanssa.

  Lue lisää kesäleiristä

  Sport Kidz

  Tutustu urheiluun ja liikuntaan leikkien! Kahdeksan vauhdikkaan kerran aikana lapset liikkuvat supermukavien ohjaajiemme kanssa ja kokeilevat erilaisia lajeja, kuten käsipalloa, salibandyä, voimistelua, kiipeilyä, tanssia ja pallopelejä.

  Lue lisää Sport Kidzistä

  Winter Camp

  Viileesti paras talvileiri! Kolme vauhdikasta lomapäivää Leon Urheiluareenalla, joka on täynnä vauhdikkaita juttuja. Lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia urheilulajeja osaavien ohjaajiemme kanssa. Luvassa mm. pyöräslalomia, parkouria, erilaista pallonhallintaa ja vaikka mitä kivaa!

  Lue lisää talvileiristä

  Nyt leikitään!

  Leo’s Leikkimaassa liikutaan leikkien ja leikitään liikkuen! Osta pääsyliput edullisemmin verkossa ja varaat samalla leikkiajan. Valitse vain teille sopiva päivä ja aika, täytä tietosi ja maksa näppärästi verkossa. Kaikki tulee hoidettua kerralla, aikaa ja rahaa säästäen.

  Osta lippu ja varaa leikkiaika

  Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.