• 30€ alennus Xplora-kellopuhelimista

  Tarjous Leo's Familyltä

  Me Leo’silla haluamme lasten liikkuvat ja käyttävän mahdollisimman vähän aikaa ruutujen ääressä. Siksi tarjoamme nyt alennuksen Xplora-kellopuhelimista Leo’s Family -jäsenille.
  Xploran kellopuhelimissa ei ole pääsyä Internetiin tai sosiaaliseen mediaan, joten ne sopivat täydellisesti yli 4-vuotiaille lapsille. Kellot on suunniteltu erityisesti lasten ja huoltajien tarpeet huomioon ottaen. Turvallisuus ja lapsuuden vaaliminen ovat Xploran tärkeimpiä arvoja, ja se näkyy sekä tuotteiden toiminnallisuuksissa että tekniikassa.

  X6Play – premium-kellopuhelin

  Vallankumouksellinen ja palkittu X6Play on Xploran premium-malli. X6Playssa on edeltäjäänsä parempi suorituskyky, minkä lisäksi sen voi personoida hauskoilla ja värikkäillä tarvikkeilla lapsen mieltymysten mukaiseksi. Värikkäitä rannekkeita ja kehyksiä yhdistelemällä lapsi voi valita suosikkinsa jopa 3400 vaihtoehdon joukosta. Sekä lapset että vanhemmat rakastavat tehokkaampaa ja persoonallisempaa X6Playta!

  Hanki oma X6Play täältä!

  XGO3 – turvallinen ensiaskel

  XGO3-kellopuhelin on oiva valinta lapsen ensipuhelimeksi, mikä johdattaa lapsen turvallisesti digitaaliseen maailmaan. Kello on varusteltu suosituimmilla Xplora-ominaisuuksilla – edullisempaan hintaan. Täydellinen valinta lapsen ensimmäiseksi puhelimeksi.

  Hanki oma XGO3 täältä!
  Ladataan tarjousta

  Xploran aktiviteettialusta

  Xplora kannustaa lapsia liikkumaan ja vähentämään ruutuaikaa. Xploran aktiviteettialusta motivoi lapsia päivittäiseen liikuntaan ja leikkiin. Jokainen Xplora-kellopuhelin toimii myös askelmittarina, joka laskee päivittäin otetut askeleet. Aktiviteettialustalla askeleet muutetaan kolikoiksi, joilla voi tehdä ostoksia huutokaupassa, pelata pelejä tai ladata kelloon uusia soittoääniä ja kellotauluja. Alustalta löydät myös hauskaa ajanvietettä, kuten värityskuvia ja e-kirjoja.

  Huoltajan sovellus

  Xploran kellopuhelimet toimivat tiiviisti yhdessä huoltajan sovelluksen kanssa. Sovelluksessa voit määrittää keneen lapsesi voi olla yhteydessä ja hallinnoida kellon eri toimintoja. Voit myös nähdä missä lapsesi liikkuu ja asettaa turva-alueita. Saat aina ilmoituksen sovellukseen, kun lapsi saapuu tai poistuu turva-alueelta. Sovelluksessa voit myös ajastaa hälytyksiä ja muistutuksia sekä asettaa kellon koulutilaan. Koulutilassa kello toimii tavallisena rannekellona, eikä siten häiritse oppitunneilla.

  EI PÄÄSYÄ NETTIIN TAI SOMEEN

  Xploran kellopuhelimissa ei ole pääsyä nettiin tai sosiaaliseen mediaan. Netin ja sosiaalisen median myötä lasten istumisen ja passiivisuuden määrä voi kasvaa, mikä on pois leikistä ja liikunnasta. Lisäksi netissä on paljon lapsille sopimatonta sisältöä, johon lapsi voi haluamattaankin törmätä. Xplora haluaa antaa lapsille mahdollisuuden olla lapsia niin pitkään kuin mahdollista.

  SINÄ PÄÄTÄT KUKA VOI OTTAA YHTEYTTÄ LAPSEESI

  Huoltajan sovelluksessa määritellyt yhteystiedot ovat ainoita, joihin kellon kautta voidaan olla yhteydessä. Näin tuntemattomat henkilöt eivät pysty olemaan yhteydessä lapseesi eikä lapsesi voi soittaa tai viestitellä vahingossa väärään numeroon.

  TURVA-ALUEET

  Xploran huoltajan sovelluksessa voit määrittää turva-alueita. Alue voi olla esimerkiksi koulun tai kodin ympärillä. Saat aina ilmoituksen sovellukseen, kun lapsi saapuu tai poistuu turva-alueelta. Sovelluksesta pääset myös näkemään reaaliajassa missä lapsesi liikkuu, mikä lisää turvallisuudentunnetta sekä vanhemmille että lapselle.

  SOS

  Xploran kellopuhelimet on varustettu SOS-toiminnolla, joka aktivoituu pitämällä sivupainiketta pohjassa. Tällöin kello soittaa huoltajille aakkosjärjestyksessä niin kauan kunnes joku heistä vastaa. Toiminto toimii myös koulutilan ollessa päällä, joten lapsella on aina mahdollisuus saada yhteys vanhempiin.