• Salaatit, wrapit & herkulliset toastit

  Bistro Fresh

  Pieni breikki piristää! Piipahda silloin Bistroon ja nauti kiirettä maukkaista ruoista ja herkuista välipaloista. Mieluista murkinaa löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin. Leo’s Bistrossa on mukava ruokailla, sillä ravintola sijaitsee rauhallisessa paikassa kaukana leikkialueesta. Bistrossa on myös ilmainen WI-FI ja reilusti tilaa lastenvaunuille.

  Halloumisalaatti

  Raikas salaatti, jossa on kurkkua, punasipulia, kirsikkatomaatteja, krutonkeja sekä halloumia ja yksi herkullisista kastikkeistamme. Valitse suosikkisi! Tarjoillaan 33 cl juoman kanssa.

  Kanasalaatti

  Raikas salaatti, jossa on kurkkua, punasipulia, kirsikkatomaatteja, krutonkeja sekä kanaa ja yksi herkullisista kastikkeistamme. Valitse suosikkisi! Tarjoillaan 33 cl juoman kanssa.

  Italian toast

  Voileipä italialaisilla vaikutteilla! Ilmakuivattua kinkkua, mozzarellaa ja tomaattia paahdetun hapanjuurileivän välissä. Tarjoillaan valinnaisen lisukkeen ja 33 cl juoman kanssa.

  Ranskalainen Toast

  Sulaa juustoa, kalkkunaa, tomaattia ja dijon-sinappia paahdetun hapanjuurileivän välissä. Todellinen klassikko! Tarjoillaan valinnaisen lisukkeen ja 33 cl juoman kanssa.

  Crispy Chicken Wrap

  Tortilla-wrap, jossa rapeita kanapaloja, salaattia, tomaattia, kurkkua, raikasta punasipulia, sweet n’ hot ja sour cream -kastiketta. Tarjoillaan valinnaisen lisukkeen ja 33 cl juoman kanssa.

  Etsitkö jotain muuta?

  Meillä on paljon muita vaihtoehtoja!