• Suurten seikkailijoiden suosikit aina ja ikuisesti!

  Bistro Kids

  Pieni breikki piristää! Piipahda silloin Bistroon ja nauti kiirettä maukkaista ruoista ja herkuista välipaloista. Mieluista murkinaa löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin. Leo’s Bistrossa on mukava ruokailla, sillä ravintola sijaitsee rauhallisessa paikassa kaukana leikkialueesta. Bistrossa on myös ilmainen WI-FI ja reilusti tilaa lastenvaunuille.

  Viidakkoateria

  Hampurilainen kastikkeella, salaatilla ja paahdetulla seesamleivällä. Tarjoillaan valitsemasi juoman (Ramlösa, maito, limsa tai Festis) ja lisukkeen (miniporkkanat, ranskanperunat, vihersalaatti tai tomaatit) kanssa.

  Pannukakut

  Klassikko, joka ei petä koskaan! Tarjoillaan vadelmahillon, kermavaahdon ja valitsemasi juoman (Ramlösa, maito, limsa tai Festis) kanssa.

  Nugettiateria

  Neljä nugettia tuoreen kurkun, tomaatin ja maissin kanssa. Tarjoillaan valitsemasi juoman (Ramlösa, maito, limsa tai Festis) ja lisukkeen (miniporkkanat, ranskanperunat, vihersalaatti tai tomaatit) kanssa.

  Nakkiateria

  Nakkiateria tuoreen kurkun, tomaatin ja maissin kanssa. Tarjoillaan valitsemasi juoman (Ramlösa, maito, limsa tai Festis) ja lisukkeen (miniporkkanat, ranskanperunat, vihersalaatti tai tomaatit) kanssa.

  Etsitkö jotain muuta?

  Meillä on paljon muita vaihtoehtoja!