• Säästä leikiten lipuissa

  Passit, lippukortit & lahjakortit

  Hinnat Leo's Leikkimaassa

  Kun ostat liput ennakkoon verkosta, saat jokaisen lipun alennettuun hintaan. Samalla voit tutustua pääsylippujen hintoihin. Ne vaihtelevat leikkipaikan, päivän ja kellonajan mukaan. Valitse sopivin ja sitten vaan vauhdilla vipeltämään!

  Varaa leikkiaika

  Enemmän leikkiä - vähemmän hintaa

  Meillä Leo’sissa pistetään kaikki paukut leikkiin ja liikuntaan! Siksi olemme kehittäneet erilaisia lippuja, jotta lapset ja aikuiset voivat vierailla meillä mahdollisimman usein. Ja ihan koko perheen voimin! Ja hei, tuplakivaa! Liput, passit ja lahjakortit käyvät myös HopLopeissa ympäri Suomen.

  Vuosi- ja kausipassit

  Nämä ovat käteviä! Passi avaa ovet seikkailuille aina kun mieli tekee. Lapsesi voi vierailla leikkimaassa vaikka joka päivä passin voimassaolon aikana. Vuosipasseja on tarjolla eri-ikäisille ja eri hintaan. Osta passi jo tänään ja sitten vaan vauhdilla menoksi!

  Lue lisää passeista

  Lippukortit

  Liikuttavan hauskat lippukortit! Näitä kun on jemmassa, niin lähtö Leo’siin on liukkaan nopea! Lippukortit on ladattu useammalla sisäänpääsyllä. Esim. 4 x lippukortti sisältää 4 sisäänpääsyä, kaikkina päivinä ja kellonaikoina.

  Lue lisää lippukorteista

  Lahjakortit

  Tämä lahja ei jää nurkkaan lojumaan. Anna lahjaksi Leo’s lahjakortti, niin johon alkaa sankarin tassut tömistä! Leo’sin lahjakortilla voi ostaa pääsylippuja, hyvää ruokaa, herkullisia välipaloja tai hauskoja tuotteita Leo’sin kaupasta.

  Lue lisää lahjakorteista

  Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.