• Avaruussynttärit

  Synttärit Leo's Leikkimaassa

  Synttärit avaruusteemalla

  Tervetuloa Avaruusjuhliimme, jossa syntymäpäiväsankari ja juhlavieraat voivat lähteä avaruusseikkailuun ja juhlia tähtien ja planeettojen keskellä.

  Avaruushuone

  Astu sisään avaruusseikkailuhuoneeseemme ja koe olevasi avaruudessa. Seinät on koristeltu kimaltelevilla tähdillä, planeetoilla ja avaruusaluksilla, ja kaikkialla on jännittäviä yksityiskohtia, jotka vievät lapset matkalle galaksin halki.

  Varaa synttärit

  Lisätietoa huoneesta

  Tunti täynnä hauskanpitoa
  Synttärihuoneaika on 1 tunti. Voitte viettää tämän ajan vapaasti juhlien tunnelmissa.Synttäreillä leikkiaika, sisältäen huoneajan, on neljä tuntia. Voitte saapua puistoon halutessanne ennen huoneajan alkua ja puistoon voi jäädä leikkimään huoneajan jälkeen. Saapumisaika ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

  Valmiiksi katettu tarjoilu
  Huoneeseen on valmiiksi katettu valittu tarjoilu (jäätelökakkua lukuun ottamatta, mikäli se kuuluu pakettiin). Voit keskittyä nauttimaan juhlista, sillä tarjoilu on valmiina odottamassa teitä!

  Vapaus leikkiä ja herkutella
  Synttärihuoneesta saa poistua leikkimään seikkailupuistoon ja palata takaisin herkuttelemaan. Voitte vapaasti nauttia juhlista ja leikkiä!

  Teemanmukainen taustamusiikki
  Synttärihuoneissa soi teemanmukaista taustamusiikkia, luoden juhliin oikean tunnelman.

  Tämän juhlahuoneen löydät näistä puistoista.

  1. ESPOO

   Sinimäentie 20, 02180 Espoo, Finland

   (tänään)
   -
  2. KEMPELE

   Honkasentie 15, 90450 Kempele, Finland

   (tänään)
   -
  3. LAHTI

   Paussi 1, 15680 Lahti, Finland

   (tänään)
   -
  4. PORI

   Paanakedonkatu 16 18, 28100 Pori, Finland

   (tänään)
   -
  5. TAMPERE

   Sellukatu 8, 33400 Tampere, Finland

   (tänään)
   -
  6. TURKU

   Peronkatu 40, 20520 Turku, Finland

   (tänään)
   -

  Varaa synttärit helposti verkossa

  Synttäreiden varaaminen Leo’siin on helppoa ja kätevää. Varausta tehdessä pääset valitsemaan tärkeimmät – puiston, juhla-ajan, upean teemahuoneen ja herkkutarjoilut lisävalintoineen. Kun on valmista, saat vahvistuksen sähköpostitse ja voit kutsua mukaan kaikki kaverit! Jos sinulla ei ole Family -tiliä, luomme sen sinulle varauksen yhteydessä!

  Varaa synttärit

  Juhlahuoneet teeman mukaisesti

  Meillä on juhlahuoneita monenlaisilla hauskoilla teemoilla. Olipa lapsesi unelmana olla ihana prinsessa, avaruuden utelias tutkija tai aarretta jahtaava merirosvo, meillä on täydellinen juhlahuone synttärijuhliinne!

  Katso kaikki juhlahuoneet

  Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.

  Lue lisää