• Missä unelmat ja seikkailut alkavat

  Tervetuloa Leo'siin

  Koko perheen leikkimaa!

  Tehtävämme on luoda seikkailullinen ympäristö, jossa lapset voivat leikkiä, tutkia ja kehittyä – ja tietenkin luoda iloisia ja unohtumattomia hetkiä perheille ympäri maailman! Leo’s on paikka, jossa leikki on keskiössä ja jossa lapset voivat juosta, hypätä, kiivetä ja purkaa energiaansa. Intohimomme on inspiroida aktiiviseen elämäntyyliin leikin ja seikkailun kautta sekä saada lapset liikkumaan enemmän.

  Mistä kaikki alkoi

  Kaikki alkoi vuonna 2006 yksinkertaisella visiolla – luoda kohtaamispaikka, jossa perheet voivat nauttia leikin ja liikkeen ilosta. Se osoittautui täydelliseksi kaavaksi, ja tänään Leo’s Leikkimaa on Pohjoismaiden suurin sisäseikkailupuistojenketju, jolla on lähes 50 toimipistettä ja katse Euroopassa.

  Tiedostamme, että vierailu Leo’s Leikkimaassa voi olla paljon enemmän kuin vain hauska päivä. Se voi olla liikunnan ja ilon lähde tai elinikäinen muisto hauskasta päivästä. Yhdessä omistautuneen tiimimme kanssa työskentelemme joka päivä lasten unelmien toteuttamiseksi ja lasten liikuttamiseksi.

  Leo’s kuuluu Leo’s Groupiin yhdessä HopLopin kanssa. Leikkipuistojen ketjulla on yhteensä 65 toimipistettä Pohjoismaissa ja Saksassa.

  Tarina Leo'sin takana

  Parempi tulevaisuus

  Leo’silla emme ole vain sitoutuneita tarjoamaan huikeaa leikkikokemusta, vaan meillä on myös vahva tahto edistää lasten parempaa tulevaisuutta. Tiedämme, että lapset liikkuvat nykyään liian vähän, ja olemme ylpeitä siitä, että teemme liikunnasta hauskaa ja luonnollista. Tarjoamme jännittäviä aktiviteetteja, jotka houkuttelevat juoksemaan, leikkimään, kiipeämään ja temppuilemaan, varmistamme, että lapset saavat tarvitsemansa liikunnan.

  Leikkimaa sekä vieraille että työntekijöille

  Arvomme ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Olemme arvoihin perustuva yritys, joka uskoo olevansa esikuva ja noudattavansa arvojamme kaikessa toiminnassamme. Tämä läpäisee koko organisaatiomme ja on avain siihen, että sekä vieraat että työntekijät viihtyvät ja voivat hyvin kanssamme.

  Leo’s Leikkimaassa tavoitteemme on yksinkertainen – tarjota maailman paras sisäseikkailupuisto sekä lapsille että aikuisille. Saavutamme tämän valtavien puistojemme avulla, jotka ovat täynnä hauskoja aktiviteetteja, poikkeuksellisia kokemuksia, joissa keskitytään puhtauteen, turvallisuuteen ja palveluun, sekä fantastiseen tiimiin omistautuneita työntekijöitä, jotka ovat valmiita tekemään jokaisesta vierailusta unohtumattoman kokemuksen.

  Huimasti hauskoja aktiviteetteja

  Mistähän aloittaisi? Nyt on niin paljon kaikkea kivaa, että tassut jo sutii! Kiivetään tulivuorelle, lasketaan vesiputouksesta, vallataan merirosvolaiva, liikutaan, leikitään ja seikkaillaan!

  Missä olisi hauska juhlia?

  Valitse sinua lähin tai muuten vaan mieluisin Leo’s Leikkimaa, niin me laitamme juhlat pystyyn! Tee varaus kätevästi verkossa ja taitava henkilökuntamme hoitaa kaiken valmiiksi. Hauskaa ja niin helppoa!

  Katso Leo’s Leikkimaat

  Juhlahuoneet teeman mukaisesti

  Meillä on juhlahuoneita monenlaisilla hauskoilla teemoilla. Olipa lapsesi unelmana olla ihana prinsessa, avaruuden utelias tutkija tai aarretta jahtaava merirosvo, meillä on täydellinen juhlahuone synttärijuhliinne!

  Katso kaikki juhlahuoneet