30€ alennus Xplora-kellopuhelimista

Me Leo’silla pyrimme aina siihen, että lapset liikkuvat ja käyttävät mahdollisimman vähän aikaa ruutujen ääressä. Siksi tarjoamme nyt alennuksen Xplora-kellopuhelimista Leo’s Family -jäsenille.

Xplora valmistaa palkittuja ja innovatiivisia lasten kellopuhelimia, jotka sopivat täydellisesti 4-12-vuotiaille lapsille. Kaikki Xplora-kellopuhelimet on suunniteltu erityisesti lasten ja huoltajien tarpeet huomioon ottaen. Turvallisuus ja lapsuuden vaaliminen ovat Xploran tärkeimpiä arvoja, ja se näkyy sekä tuotteen toiminnallisuudessa että tekniikassa.


X6Play – premium-kellopuhelin

Vallankumouksellinen X6Play asettaa uuden standardin lasten kellopuhelimille. X6Playssa on edeltäjäänsä parempi suorituskyky, minkä lisäksi sen voi personoida hauskoilla ja värikkäillä tarvikkeilla lapsen mieltymysten mukaiseksi. Värikkäitä rannekkeita ja kehyksiä yhdistelemällä lapsi voi valita suosikkinsa jopa 3400 vaihtoehdon joukosta. Sekä lapset että vanhemmat rakastavat tehokkaampaa ja persoonallisempaa X6Playta!

 X6Play

 

XGO3 – turvallinen ensiaskel

XGO3-kellopuhelin on oiva valinta lapsen ensipuhelimeksi. Edeltäjäänsä paremmalla suorituskyvyllä varustettu XGO3 johdattaa lapsen turvallisesti digitaaliseen maailmaan. Parannellut ominaisuudet ja värikäs muotoilu tekevät XGO3:sta mieluisen koko perheelle.  Täydellinen valinta lapsen ensimmäiseksi puhelimeksi.

 XGO3

 

Hyödynnä 30€ alennuskoodi kirjautumalla omille sivuille tai rekisteröitymällä Leo’s Familyyn.

Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tarjouksiin.Goplay-aktiviteettiuniversumi

Xplora kannustaa lapsia liikkumaan ja vähentämään ruutuaikaa. Xploran maaginen aktiviteettiuniversumi Goplay motivoi lapsia päivittäiseen liikuntaan ja leikkiin. Jokainen Xplora-kellopuhelin toimii myös askelmittarina, joka laskee päivittäin otetut askeleet. Goplayssa askeleet muutetaan kolikoiksi, joilla voi tehdä ostoksia huutokaupassa, pelata pelejä tai ladata kelloon uusia soittoääniä ja kellotauluja.

 

Huoltajan sovellus

Xploran huoltajan sovelluksessa voit määrittää keneen lapsesi voi olla yhteydessä ja hallinnoida kellon eri toimintoja. Voit myös nähdä missä lapsesi liikkuu ja asettaa turva-alueita. Saat aina ilmoituksen sovellukseen, kun lapsi saapuu tai poistuu turva-alueelta. Sovelluksessa voit myös asettaa hälytyksiä ja muistutuksia sekä asettaa kellon koulutilaan. Koulutilassa kello toimii tavallisena rannekellona, eikä siten häiritse oppitunneilla.

 

 LUNASTA TARJOUS

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään saadaksesi alennuskoodisi

Ei pääsyä nettiin tai sosiaaliseen mediaan

 

Xploran kellopuhelimissa ei ole pääsyä nettiin tai sosiaaliseen mediaan. Netin ja sosiaalisen median myötä lasten istumisen ja passiivisuuden määrä voi kasvaa, mikä on pois leikistä ja liikunnasta. Lisäksi netissä on paljon lapsille sopimatonta sisältöä, johon lapsi voi haluamattaankin törmätä. Xplora haluaa antaa lapsille mahdollisuuden olla lapsia niin pitkään kuin mahdollista.

Sinä päätät kuka voi ottaa yhteyttä lapseesi

 

Huoltajan sovelluksessa määritellyt yhteystiedot ovat ainoita, joihin kellon kautta voidaan olla yhteydessä. Näin tuntemattomat henkilöt eivät pysty olemaan yhteydessä lapseesi eikä lapsesi voi soittaa tai viestitellä vahingossa väärään numeroon.

Turva-alueet

 

Xploran huoltajan sovelluksessa voit määrittää turva-alueita. Alue voi olla esimerkiksi koulun tai kodin ympärillä. Saat aina ilmoituksen sovellukseen, kun lapsi saapuu tai poistuu turva-alueelta. Sovelluksesta pääset myös näkemään reaaliajassa missä lapsesi liikkuu, mikä lisää turvallisuudentunnetta sekä vanhemmille että lapselle.

SOS-toiminto

 

Xploran kellopuhelimet on varustettu SOS-toiminnolla. Kun lapsi painaa kellon sivupainiketta 3 sekunnin ajan SOS-toiminto aktivoituu. Tällöin kello soittaa huoltajille aakkosjärjestyksessä niin kauan kunnes joku heistä vastaa. SOS-toiminnosta tulee myös ilmoitus huoltajan sovellukseen. Toiminto toimii myös koulutilan ollessa päällä, joten lapsella on aina mahdollisuus saada yhteys vanhempiin.

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Puhelut ja viestit
  • GPS ja turva-alueet
  • Koulutila
  • Huoltajan sovellus
  • Ei pääsyä nettiin tai sosiaaliseen mediaan

.