• Unelmasynttärit jätskipallokakulla ja Hot Dogeilla

  Unelmasynttärit Leo’sissa

  Synttärisankarille on luvassa täydellinen synttäripäivä! Seikkailun lomassa nautitaan herkullisista tarjoiluista sankarin oman valinnan mukaisessa teemahuoneessa. Hodarit sekä popcornien paukahdukset luovat juhlatunnelmaa, ja jäätelöpallokakku kruunaa herkkuhetken. Mehulla tai vedellä nostetaan malja sankarille! Herkkujen jälkeen suunnataan kohti vauhdikkaita seikkailuja leikkimaassa.

  Varaa synttärit

  Miksi valita jäätelö- ja hotdog-kekkerit

  Leikkiessä ja temmeltäessä tulee nälkä! Hodareista ja jäätelöstä tykkäävät kaikki ja energiaa riittää taas touhuamiseen. Jäätelö- ja hotdog-kekkereihin sisältyy. Synttäriohjaaja varmistaa, että juhlat sujuvat. Jäätelökakku saapuu onnittelulaulun kera ja ohjaaja on tarvittaessa paikalla täydentämässä tarjoiluita. Ohjaaja ei ole huoneessa koko tunnin ajan.

  Juhlahuoneet teeman mukaisesti

  Meillä on juhlahuoneita monenlaisilla hauskoilla teemoilla. Olipa lapsesi unelmana olla ihana prinsessa, avaruuden utelias tutkija tai aarretta jahtaava merirosvo, meillä on täydellinen juhlahuone synttärijuhliinne!

  Katso kaikki juhlahuoneet

  Vaudikkaat unelmasynttärit Leo’sissa!

  Leo’s sisäleikkipuisto tarjoaa huikeat puitteet vauhdikkaille unelmasynttäreille. Valitset vain mieluisan synttäripaketin, juhlahuoneen ja kutsut mukaan kaikki kaverit – me hoidamme loput! Teidän ei tarvitse huolehtia ja häärätä, siivota ja säätää. Ja kun synttäripäivä koittaa, kaikki on juhlavalmiina sankarille ja juhlavieraille!

  Lue lisää synttäreistä

  Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.

  Lue lisää