• Unelmasynttärit jätskipallokakulla ja ohukaisilla

  Unelmasynttärit Leo’sissa

  Synttärisankari ansaitsee mahtavan juhlan! Meillä Leo’sissa sankari saa valita itse teemahuoneen, joka koristellaan ja katetaan herkullisilla tarjottavilla. Huoneesta löytyy herkullisia lettuja, suussa sulava jäätelöpallokakku, rapeita popcorneja sekä raikasta mehua ja vettä. Juhlahumun jälkeen seikkailupuisto kutsuu sankarin ja vieraat leikkimään ja riekkumaan!

  Varaa synttärit

  Miksi valita jäätelö- ja ohukaiskekkerit

  Leikkiessä ja temmeltäessä tulee nälkä! Letuista ja jäätelöstä tykkäävät kaikki ja energiaa riittää taas touhuamiseen. Jäätelö- ja ohukaiskekkereihin sisältyy. Synttäriohjaaja varmistaa, että juhlat sujuvat. Jäätelökakku saapuu onnittelulaulun kera ja ohjaaja on tarvittaessa paikalla täydentämässä tarjoiluita. Ohjaaja ei ole huoneessa koko tunnin ajan.

  Juhlahuoneet teeman mukaisesti

  Meillä on juhlahuoneita monenlaisilla hauskoilla teemoilla. Olipa lapsesi unelmana olla ihana prinsessa, avaruuden utelias tutkija tai aarretta jahtaava merirosvo, meillä on täydellinen juhlahuone synttärijuhliinne!

  Katso kaikki juhlahuoneet

  Vauhdikkaat unelmasynttärit Leo'sissa

  Leo’s sisäleikkipuisto tarjoaa huikeat puitteet vauhdikkaille unelmasynttäreille. Valitset vain mieluisan synttäripaketin, juhlahuoneen ja kutsut mukaan kaikki kaverit – me hoidamme loput! Teidän ei tarvitse huolehtia ja häärätä, siivota ja säätää. Ja kun synttäripäivä koittaa, kaikki on juhlavalmiina sankarille ja juhlavieraille!

  Lue lisää synttäreistä

  Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.

  Lue lisää