• Unelmasynttärit jätskipallokakulla

  Unelmasynttärit Leo’sissa

  Synttäri päivä häämöttää ja sankarin sydän sykkii riemusta! Teemahuone, aivan sankarin toiveiden mukaan, odottaa täynnä herkullisia yllätyksiä. Jäätelöpallokakku sulaa suussa, popcornien rapina täyttää huoneen ja virkistävä mehu sammuttaa janon. Kun juhlatunnelma on huipussaan, seikkailupuisto kutsuu sankarin ja kaikki vieraat hurjaan menoon!

  Varaa synttärit

  Miksi valita jäätelökekkerit

  Leo’sin superherkullinen jäätelöpallokakku sisältää jäätelöä, marenkia, suklaakastiketta ja strösseleitä. Ja asiaan kuuluvat tietysti kynttilät, jotka sankari saa juhlavasti puhaltaa! Jäätelökekkereihin sisältyy. Synttäriohjaaja varmistaa, että juhlat sujuvat. Jäätelökakku saapuu onnittelulaulun kera ja ohjaaja on tarvittaessa paikalla täydentämässä tarjoiluita. Ohjaaja ei ole huoneessa koko tunnin ajan.

  Juhlahuoneet teeman mukaisesti

  Meillä on juhlahuoneita monenlaisilla hauskoilla teemoilla. Olipa lapsesi unelmana olla ihana prinsessa, avaruuden utelias tutkija tai aarretta jahtaava merirosvo, meillä on täydellinen juhlahuone synttärijuhliinne!

  Katso kaikki juhlahuoneet

  Vauhdikkaat unelmasynttärit Leo'sissa

  Leo’s sisäleikkipuisto tarjoaa huikeat puitteet vauhdikkaille unelmasynttäreille. Valitset vain mieluisan synttäripaketin, juhlahuoneen ja kutsut mukaan kaikki kaverit – me hoidamme loput! Teidän ei tarvitse huolehtia ja häärätä, siivota ja säätää. Ja kun synttäripäivä koittaa, kaikki on juhlavalmiina sankarille ja juhlavieraille!

  Lue lisää synttäreistä

  Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.

  Lue lisää