• Vip-ilta Leo's Triplassa!

  Maanantai 10.6. kello 16.00-19.00

  Vipellä perheesi kanssa vippinä uuteen Leo’s Triplaan!

  Nyt ei kannata hissutella eikä tassutella vaan tömistellä vauhdilla mukaan Leo’s Triplan avajaisiin. 50 ensimmäistä ilmoittautujaa pääsee mukaan Vip-tilaisuuteen, jota juhlitaan maanantaina 10. kesäkuuta kello 16.00 alkaen. Osa ohjelmasta on vielä hyshys… mutta Leo jammailee mukana, tottakai! Ja pyöräyttää pöytään poppareita, omaa lempparimehua ja jokaiselle vieraalle pienen yllärilahjan! Ilmoittaudu pian, kuitenkin viimeistään 4.6. mennessä. Ilmoitamme lipun saaneille sähköpostilla 5.6.

   

  Ilmoittaudu mukaan Vip-iltaan

  Täytä alla oleva lomake 4.6.2024  mennessä, niin voit saada Vip-liput Leo’s Triplan avajaisiin. Lippuja on tarjolla 50:lle ensimmäiselle. Max 5 lippua/ilmoittautuminen, sisältäen sekä aikuiset että lapset. Vip-iltaan ei ole lippuja myynnissä erikseen.

  Ladataan lomaketta

  Leo's Tripla aukeaa 11.6. kello 10!

  HopLop Pasila vaihtuu lennossa Leo’s Leikkimaa Triplaksi. VIP-avajaisia vietetään maanantaina 10.6.2024. Tiistaina 11.6. klo 10 ovet avautuvat ihan virallisesti ja siitä eteenpäin kaikki päivät ovat silkkaa seikkailua! Tervetuloa kaikki kamut ja kamujen kamut!

  Osta liput ja varaa leikkiaika