• Toimittajat, lehdistö & perustaminen

  Ota yhteyttä

  Toimittajatiedot & yhteydenotto

  Leo’s Leikkimaalla on vuoden mittaisia sopimuksia kaikkien laitteiden, ruoan, makeisten ja kulutustavaroiden toimittajien kanssa. Käytämme vakiintuneita media-agentuureja kaikkien mainosten ja promootioiden hankintaan. Kaikki ostetaan keskitetysti pääkonttorista Tukholmasta. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä tarjotaksesi markkinointipalvelua tai -yhteistyötä, pyydämme sinua lähettämään sähköpostia osoitteeseen marknad@leoslekland.se. Muut toimittajat voivat ottaa meihin yhteyttä osoitteessa leverantor@leoslekland.se.

  Lehdistötiedot & yhteydenotto

  Jos olet toimittaja ja haluat ottaa meihin yhteyttä lehdistökysymyksissä tai saadaksesi pääsyn lehdistömateriaaliin, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen press@leoslekland.se.

  Perustaminen & yhteydenotto

  Etsimme sijainteja/toimitiloja koko Pohjoismaissa ja Saksassa. Ensisijaisesti haluamme olla yhteydessä kiinteistönomistajiin, kuntiin tai muihin tahoihin, jotka voivat tarjota tiloja noin 4000 neliömetrin suuruisina. Leo’s ei toimi franchising-periaatteella, ja kaikki yksiköt omistaa ja hallinnoi yhtiö itse. Jos sinulla on kysymyksiä uusista perustamisista, ota yhteyttä Robert Lexbergiin, laajennusjohtajaan, osoitteessa robert.lexberg@leoslekland.se.