• Seurat, joukkueet ja yhdistykset. Nyt mennään!

  Yhdistykset & yksityiset ryhmät

  Ollaanko valmiina yhteiseen retkeen, jossa seikkaillaan niin että nauruvatsaan sattuu! Kerää porukka kasaan ja varmista, ettei kukaan jää rannalle.

  Ryhmät seikkailee jopa -30 %

  Olemme laskeneet mukavat alennukset ryhmille. Kun lapsia on vähintään 11, saatte pääsylipuista 30 % alennuksen arkipäivisin ja 20% alennuksen viikonloppuisin. Ryhmävarauksen teet sujuvasti verkkopalvelumme kautta.

  Varaa ryhmätilaisuus

  Koko porukka syömään!

  Kun nälkä narahtaa, niin ruoka on jo pöydässä. On kiva huilata hetki ja syödä yhdessä. Ennakkovaraa ruoat ja välipalat, niin kaikki on valmiina toivottuna aikana. Hyödynnä myös erikoistarjouksemme ja säästä ennakkotilaamalla ruoat. Tarjoiluvalikoiman löydät täältä.

  Ryhmävaraus hoituu helposti

  Voit varata seikkailut verkkopalvelumme kautta ja maksaa saapuessasi puistoon. Jos haluat maksaa laskulla, se onnistuu myös. Tee ryhmävaraus vähintään viisi arkipäivää etukäteen, niin saat ryhmäalennukset. Jos olet liikkeellä viime hetkellä tai haluat tehdä varauksen yli 50 lapselle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Teemme kaikkemme, että retkenne onnistuu!

  Varaa ryhmätilaisuus

  Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

  Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.