• Vapaapäivä koulusta!

  Koulut, päiväkodit ja iltapäivätoiminta

  Peffat ylös penkeistä ja nenät ruuduista! Nyt sukat jalkaan ja vapaa pudotus seikkailuun. Jos kuulostaa liian villiltä, niin meillä on monien vuosien ja satojen ryhmien kokemus turvallisesta leikkimisestä ja liikkumisesta. Olipa sitten kyseessä koululuokat, päiväkodit tai iltapäiväkerhot. Tervetuloa viettämään vuoden hauskin vapaapäivä!

  Nyt on hyvät alennukset!

  Olemme lyöneet matikkapäämme yhteen ja laskeneet koululaisille huiman 40 % alennuksen arkipäivien pääsylipuista ja 20% alennuksen viikonloppuisin. Annamme alennuksen kaikille vähintään 11 lapsen ryhmille, myös päiväkodeille ja iltapäiväkerhoille.

  Varaa ryhmätilaisuus

  Koko porukka syömään!

  Kun nälkä narahtaa, niin ruoka on jo pöydässä. On kiva huilata hetki ja syödä yhdessä. Ennakkovaraa ruoat ja välipalat, niin kaikki on valmiina toivottuna aikana. Hyödynnä myös erikoistarjouksemme ja säästä ennakkotilaamalla ruoat. Tarjoiluvalikoiman löydät täältä.

  Ryhmävaraus hoituu helposti!

  Voit varata seikkailut verkkopalvelumme kautta ja maksaa saapuessasi puistoon. Jos haluat maksaa laskulla, se onnistuu myös. Tee ryhmävaraus vähintään viisi arkipäivää etukäteen, niin saat ryhmäalennukset. Jos olet liikkeellä viime hetkellä tai haluat tehdä varauksen yli 50 lapselle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Teemme kaikkemme, että retkenne onnistuu!

  Varaa ryhmätilaisuus