• Säännöt hauskaan ja turvalliseen seikkailuun!

  Leikkisäännöt

  Seikkaile huoletta. Meille turvallisuus on ykkösprioriteetti!

  Puisto on täynnä vauhtia ja villejä seikkailuja, emme kuitenkaan koskaan tingi turvallisuudesta tai leikkisäännöistä! Jokainen aktiviteetti on suunniteltu huolellisesti niin, että kaikista pienimmätkin seikkailijat voivat niistä turvallisesti nauttia. Huolet pois ja hauskan pitoon! Ikimuistoiset seikkailut odottavat! Tutustu leikkisääntöihin ennen vierailua. Muistathan, että meillä leikitään omalla vastuulla.

  Leikkisäännöt

  Leikitään yhdessä
  Vanhemmat ovat vastuussa lastensa leikkimisestä koko vierailun ajan. Säännöistä on hyvä jutella lasten kanssa etukäteen.

  Aina sukat jalassa
  Turvallisuus- ja hygieniasyistä puistossa seikkaillaan aina sukat jalassa, niin lapset kuin aikuisetkin.

  Ravintola palvelee
  Kun nälkä tai jano yllättää, ravintolamme palvelee. Omat eväät eivät ole sallittuja, paitsi vesipullot. Alle 1-vuotiaiden ruokia voi toki tuoda mukanaan. Ruoat ja juomat nautitaan ravintola-alueella, ruokaa ei saa viedä leikkialueelle.

  Turvalliset aktiviteetit
  Aktiviteetit on suunniteltu erityisesti lapsille ja turvallisuus huomioiden. Aikuisille jotkut aktiviteetit voivat olla ahtaita tai matalia, siksi liikkuessa kannattaa olla varovainen. Mutta leikki-ikä on meillä nollasta sataan, joten tervetuloa mukaan ihan kaikki!

  Aktiviteeteissa on leikkiohjeet: tutustukaa niihin yhdessä lapsen kanssa. Huomioikaa, että verkoissa kiipeäminen ja liukumäkeä ylös kiipeäminen on kiellettyä.

  Pienille oma leikkialue
  Pienille seikkailijoille löytyy ihan oma leikkialue, jossa taaperot seikkailevat turvallisesti aikuisen seurassa.

  Ulkovaatteiden säilytys
  Ulkovaatteet ja kengät voi jättää naulakkoon tai pantillisiin lokerokaappeihin. Puisto ei vastaa vaatteista, kengistä ja arvoesineistä.

  Tavarat pois taskuista
  Taskuissa ja vaatteissa ei saa olla teräviä esineitä, jotta lapset eivät vahingoittasi itseään tai muita.

  Säännöt ovat kaikille
  Henkilökunnalla on oikeus poistaa puistosta lapset ja aikuiset, jotka vaarantavat muiden turvallisuuden tai eivät noudata sääntöjämme ja ohjeitamme.

  Emme vastaanota käteistä puistoissamme
  Maksuvälineenä käyvät kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Tämä mahdollistaa nopean ja turvallisen maksutavan sekä helpottaa asiakkaidemme asiointia.

  Turvaohjeet leikkivälineissä

  Trampoliinit
  Odota vuoroasi. Trampoliinilla hypitään yksi kerrallaan. Volttien tekeminen on kielletty. Pysäytä vauhtisi ennen kuin poistut hyppyalustalta. Joillakin trampoliineilla on painoraja. Tarkistathan painorajan ennen hyppimistä.

  Autorata (vain HopLopissa)
  Jonota rauhallisesti. Kävele suoraan autolle ja varo muuta liikennettä. Pidä jalat auton turvakaaren sisäpuolella. Noudata ajosuuntaa ja pidä turvaväli. Alle 4-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

  Tulivuori
  Kiipeä otteita pitkin ylös. Laske alas vain liukumäestä. Tulivuoresta ei saa juosta alas. Varo muita kiipeilijöitä.

  Liukumäet
  Odota vuoroasi. Varmista, että liukumäki on tyhjä ennen laskua. Laske yksi kerrallaan: istuen, jalat edellä ja kädet rinnan päällä. Älä jarruta vauhtia käsillä. Liukumäessä ei saa kävellä eikä kiivetä.

  HopLop Donitsiliukumäki ja Leo’s Tubby Slide: Laske yksi kerrallaan. Pidä kädet ja jalat donitsin sisäpuolella.

  Pienten alue
  Leikkialue on varattu vain pienille seikkailijoille. Yli 4-vuotiaat leikkivät isojen alueella.

  Ostoehdot