• Kesäloma lasten kanssa

  Vinkkejä aktiivisempaan kesään

  Kesä on vihdoin täällä, ja se tuo mukanaan päivät täynnä aurinkoa, iloa ja hauskoja seikkailuja! Lapset ovat täynnä energiaa ja valmiina tutkimaan maailmaa. Aktiivinen kesä on paitsi hauskaa, myös tärkeää lasten terveydelle ja hyvinvoinnille. Joskus on kuitenkin haastavaa keksiä uusia tekemisiä. Mutta ei huolta, olemme koonneet parhaat vinkkimme unohtumattomaan ja aktiiviseen kesään, joka tarjoaa huippulaatuaikaa perheen kanssa sekä rutkasti liikuntaa ja iloa!

  Ulkoilmaelämän riemut – Vie leikki ulos tänä kesänä

  Kesä tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia ulkoiluun ja toimintaan. Tässä muutama idea, miten voit lisätä liikuntaa ja iloa kesän aikana.

  Juoksu ja pyöräily

  Pyöräily ja juoksu ovat mahtavia tapoja pitää lapset liikkeessä. Suunnitelkaa pyöräretki lähimetsään tai lähtekää juoksulenkille lähiön ympäri. Entä jos lapset pyöräilisivät vierelläsi juostessasi? Voitte yhdistää tämän pihapeleihin, kuten esteratoihin tai viestijuoksuun. Se on hauskaa ja samalla lapset kehittävät motorisia taitojaan ja kestävyyttään.

  Mielikuvitusmatkat ja seikkailut

  Retkien ei tarvitse olla monimutkaisia. Tee päiväretki puistoon, mäelle tai läheiseen metsään. Leikin ja mielikuvituksen avulla voit teeskennellä olevasi jännittävällä seikkailulla, kuten aarteenmetsästyksellä viidakossa. Pakkaa eväskori ja vietä päivä tutustumassa luontoon ja leikkimällä yhdessä.

  Ulkopelejä ja aktiviteetteja takapihalla

  Järjestä erilaisia ulkopelejä ja -aktiviteetteja, kuten piilosta, jalkapalloa tai frisbeegolfia. Nämä klassiset pelit ovat aina suosittuja ja pitävät lapset aktiivisina ja innokkaana. Muuta puutarhastasi seikkailualueeksi luomalla aarteenmetsästyksen tai esteradan. Rakenna lapsille yksinkertaisista materiaaleista, kuten köysistä, kartioista ja hyppynaruista, esteitä, joita he voivat kiivetä, ryömiä ja hypätä läpi. Lapset rakastavat sitä!

  Piipahtakaa seikkailupuistossa

  Kesäpäivät rannalla ovat mahtavia, mutta välillä on kiva pitää taukoa aurinkovoiteista ja rantavarjoista. Tule tutustumaan seikkailupuistoomme! Leo’s on suunniteltu tarjoamaan turvallisen ja innostavan ympäristön lapsille leikkiin ja energian purkamiseen.

  Leo’s puistot Suomessa – Löydä uusi Leo's tänä kesänä

  Matkustatko tänä kesänä Suomessa? Pitkät automatkat lasten kanssa voivat olla haastavia, joten tee kiertotie tai pysähdy matkan varrella, jotta lapset saavat purettua energiaa. Leo’s puistoja on 7 ympäri Suomen, ja puistoja löytyy myös Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Saksassa. Kuka tietää, ehkä löydätte uuden suosikkipuiston tänä kesänä!

  Huonoa kesäsäätä? Ei hätää!

  Leo’s on täydellinen joka säällä! Tiedämme kaikki, että kesäsää voi olla arvaamaton, ja aktiviteettien suunnittelu voi olla vaikeaa. Mutta ei huolta, sillä Leo’s puistot tarjoavat hauskaa ja liikuntaa säällä kuin säällä!

  Tervetuloa viettämään ikimuistoinen ja aktiivinen kesä!