Leo’s Leikkimaa käyttää verkkosivuillaan evästeitä mahdollistaakseen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt Leo’s Leikkimaan evästeiden käytön (Cookie Policy). Lue lisää evästeistä ja kuinka halutessasi voit myös estää evästeiden käytön.

Henkilötietojen käsittely Leo’s Leikkimaassa

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Henkilötietojen käsittelypolitiikkamme kuvaa muun muassa mitä tietoja keräämme, mihin tarkoitukseen niitä kerätään, millä tavalla voit hallita omia tietojasi sekä miten voit ottaa meihin yhteyttä.

Leo’s Leikkimaa käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679 (GDPR) mukaisesti. Tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on suojella yksityisyyttäsi henkilötietojen käsittelyssä. Henkilötietojasi käsitellään vain, jos olet hyväksynyt sen tai jos tietosuoja-asetus tai joku muu laki tukee sitä.

Kuinka keräämme tietoja, mitä tietoja keräämme ja miksi 

  1. Kun ostat lippuja tai käytät digitaalista ruokatilaustamme

Kun ostat lippuja tai käytät digitaalista ruokatilaustamme, käsittelemme seuraavia tietoja, joita annat meille:

  • Nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Jäsennumerosi ja/tai vuosikortin/perhekortin/lahjakortin numero, jos olet antanut ne varauksen/oston yhteydessä.
  • Tiedot osto- ja maksuhistoriastasi.

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme:

  • Tarjota parempaa palvelua ja vierailukokemusta.
  • Yksinkertaistaa seuraavia vierailujasi/ostoksiasi.
  • Kirjata sinut sisään vierailijana esimerkiksi, kun tulet leikkimaahan.
  • Käsitellä ja toimittaa ostoksiasi ostoehtojemme mukaisesti, esimerkiksi tarjoamalla ostamasi tuotteen.
  • Kerätä tilastoja vierailuiden ostoksista palveluidemme parantamiseksi.
  • Havaita ja estää mahdollisia korttimaksamiseen liittyviä petoksia.

Käsittelyn oikeusperuste: Käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi  kun tarjoamme sisäänpääsyn ja/tai tuotteen sekä oikeutetun etumme perusteella käyttäessämme tietojasi tilastointiin ja palveluidemme markkinointiin, maksujen varmistamiseen ja väärinkäytösten estämiseen.

  1. Korvausvaatimus

Kun otat meihin yhteyttä korvausvaatimuksella, käsittelemme:

  • Tietoja, jotka annat meille. Näitä ovat esimerkiksi nimi, yhteystiedot, maksutiedot ja tapahtumatiedot.
  • Tietoja korvausvaatimuksen perusteista.
  • Asiakirjoja, jotka liität tapaukseesi, kuten kuitit.

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme:

  • Käsitellä ja arvoida korvausvaatimuksesi.
  • Havaita ja estää korvausvaatimukseen liittyviä petoksia.
  • Kerätä tilastoja asioinneistasi palveluidemme parantamiseksi.

Käsittelyn oikeusperuste: Käsittelemme henkilötietojasi lakimääräisten velvoitteiden perusteella käsitellessämme henkilövahinkotapaustasi, sopimuksen täyttämistä muissa tuotevalituksissa sekä oikeutetun etumme perusteella palveluidemme parantamiseksi sekä petosten havaitsemiseksi ja estämiseksi.

  1. Kun sinulla on Family-tili

Kun ostat sisäänpääsyn, ruokaa (verkosta), varaat synttärit tai ryhmävierailun tai teet ostoksia verkkokaupassamme, luomme sinulle Family-tilin. Voit luoda Family-tilin myös itse. Kun Family-tili on luotu, käsittelemme:

  • Tietoja, jotka annat meille. Näitä ovat esimerkiksi nimi ja yhteystiedot, mukaan lukien puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  • Jäsentilisi tietoja, kuten jäsennumero.
  • Ostohistoriasi tietoja, esim. synttärivaraus tai sisäänpääsymaksu.
  • Kirjautumistilisi tietoja, esim. käyttäjätunnus ja salasana.
  • Tietoja, jotka haluat tallentaa profiiliisi, esimerkiksi suosikkileikkimaasi ja lapsesi nimi ja syntymäaika.

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme:

  • Tunnistaa sinut ja hallita asiakassuhdettasi Leo´s Leikkimaahan.
  • Hallinnoida kirjautumistiliäsi ja helpottaa tulevia vierailujasi ja ostoksiasi.
  • Ottaa sinuun yhteyttä tarjotaksemme tietoa ja tarjouksia esim. sähköpostilla ja tekstiviestillä.
  • Analysoida ostotottumuksiasi meille antamiesi tietojen perusteella ja informoida sinua meidän ja yhteistyökumppaneidemme henkilökohtaisista ja räätälöidyistä tarjouksista sekä kampanjoista.
  • Kerätä tilastoja ja tehdä analyysejä parantaaksemme palveluitamme, tuotteitamme ja tarjouksiamme, mukaan lukien pitkän aikavälin analyysejä trendien havaitsemiseksi.

Käsittelyn oikeusperuste: Käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, kun täytämme velvollisuutemme sinua kohtaan jäsenenä (esim. hallinnoimme jäsentiliäsi ja teemme asianmukaisia tarjouksia) ja oikeutetun etumme perusteella käyttäessämme vierailu- ja ostotietojasi tilastointiin ja palveluidemme kehittämiseen, parantamiseen ja turvallisuuden varmistamiseen.

  1. Kun sinulla on Leo’s Leikkimaan vuosikortti

Kun sinulla on Leo’s Leikkimaan vuosikortti, käsittelemme:

  • Vuosikorttisi tietoja, esim. vuosikortin numero ja voimassaoloaika.
  • Tietoja edellisistä vierailuistasi.
  • Tietoja, jotka annat meille. Näitä ovat esimerkiksi nimi ja yhteystiedot, mukaan lukien puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  • Tietoja lapsesta, kuten nimi, syntymäaika ja valokuva.

Käsittelemme henkilötietojasi:

  • Vuosikorttisi hallintaan, esim. tekemäsi varaukset.
  • Tarkistaaksemme kenelle vuosikortti kuuluu.
  • Tilastojen keräämiseen ja analyysien tekemiseen parantaaksemme palveluitamme, tuotteitamme ja tarjouksiamme, mukaan lukien pitkän aikavälin analyysit trendien havaitsemiseksi.
  • Varmistaaksemme palveluidemme turvallisuuden ja havaitaksemme tai estääksemme niiden laittoman tai muutoin ehtojenvastaisen käytön.

Käsittelyn oikeusperuste: Käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tarjotessamme palvelua sekä oikeutetun etumme perusteella käyttäessämme vierailu- ja ostotietojasi tilastointiin ja palveluidemme kehittämiseen, parantamiseen ja turvallisuuden varmistamiseen.

  1. Kun otat meihin yhteyttä

Voit ottaa Leo´s Leikkimaahan yhteyttä eri tavoilla, esim. sosiaalisen median, puhelimen ja sähköpostin sekä asiakaspalvelumme kautta.

Kun otat meihin yhteyttä, käsittelemme antamiasi tietoja, esimerkiksi:

  • Nimi ja yhteystiedot.
  • Tietoja mielipiteestäsi, kysymyksestäsi tai asiastasi.

Käsittelemme henkilötietojasi:

  • Vastataksemme kysymyksiisi ja käsitelläksemme asioitasi, jotka koskevat esim. virheitä, valituksia ja löytötavaroita.
  • Parantaaksemme palveluitamme ja tietoja, joita annamme ja julkaisemme verkkosivustollamme.
  • Analysoidaksemme puheluja palveluidemme parantamiseksi.

Käsittelyn oikeusperuste: Käsittelemme henkilötietojasi meidän ja sinun oikeutetun etumme perusteella käsitellessämme asiaasi.

  1. Kun osallistut markkinointitoimintoihimme tai asiakaskyselyihimme

Markkinointitoimintojen (kilpailut, kampanjat jne.) tai asiakaskyselyiden (lomakkeet ja haastattelut) yhteydessä käsittelemme meille antamiasi tietoja, mukaan lukien nimi ja yhteystiedot.

Käsittelemme henkilötietojasi:

  • Hallinnoidaksemme markkinointitoimintoja tai asiakaskyselyitä, mukaan lukien palautteen antamista sinulle.
  • Tiedottaaksemme uusista markkinointiaktiviteeteista ja asiakaskyselyistä sekä tarjotaksemme niitä sinulle.
  • Kerätäksemme tilastoja markkinointitoiminnoista ja asiakaskyselyistä palveluidemme parantamiseksi.

Käsittelyn oikeusperuste:  Käsittelemme henkilötietojasi meidän ja sinun oikeutetun etumme perusteella ja sopimuksen täytäntöönpanemiseksi kilpailujen hallinnoinnissa. Jos käsittely edellyttää suostumustasi (esimerkiksi sähköinen suoramarkkinointi), pyydämme suostumuksesi ennen käsittelyn aloittamista.

  1. Tekniset tiedot

Kun käytät verkkopalveluitamme, voimme kerätä teknisiä tietoja kuten käyttämäsi mobiililaitteen tyypin, yksilöllisen laitetunnisteen, kuten IMEI-numeron, laitetunnuksen, laitteen langattoman verkkoliitännän MAC-osoitteen, IP-osoitteen, laitteen käyttämän matkapuhelinnumeron, matkapuhelinverkon tiedot tai käyttöjärjestelmien ja verkkoselaimen versiot. Näitä tietoja käytetään verkkopalveluidemme parantamiseen ja ongelmien havaitsemiseen.

Nämä tiedot ovat anonymisoituja eivätkä ne ole siirrettävissä.

Käsittelyn oikeusperuste: Tarpeellista suorittaaksemme sinua koskevat sitoumuksemme ja täyttääksemme oikeutetut etumme.

Oikeutetut edut: Rikosten tai epäillyn laittoman toiminnan (petosten) ehkäiseminen.

  1. Maksutiedot

Tilauksiin ja tapahtumiin liittyvät maksuvaihtoehdot. Jos päätät tallentaa luottokortin (Toistuvat maksut), käytetään maksupalveluntarjoajamme tarjoamaa tokenointiratkaisua. Korttitietoja ei koskaan tallenneta verkkopalveluihimme.

Nämä tiedot ovat anonymisoituja eivätkä ne ole siirrettävissä.

Käsittelyn oikeusperuste: Suorittaaksemme sinua koskevat sitoumuksemme ja täyttääksemme oikeutetut etumme.

  1. Kameravalvonta

Käytämme joissain leikkimaissamme turvakameroita suojellaksemme vieraitamme, henkilökuntaamme ja estääksemme mahdollisia omaisuusrikoksia. Valvontamateriaalia jaetaan poliisille ainoastaan erityisestä pyynnöstä, kun se on tarpeen rikoksen selvittämiseksi. Valvontamateriaalia ei koskaan säilytetä yli 30 päivää kauemmin.

Käsittelemme henkilötietojasi:

  • Lisätäksemme vieraiden ja henkilöstön turvallisuutta.
  • Taataksemme käyttövarmuuden.

Käsittelyn oikeusperuste: Käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme perustella käyttäessämme henkilötietojasi rikosten ehkäisytarkoituksiin sekä varmistamaan palveluidemme turvallisuuden.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen sinua koskevien velvollisuuksiemme suorittamiseksi ja lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi (esim. kirjanpitotarkoitukset). Sen jälkeen tietosi poistetaan tai ne tehdään nimettömiksi turvallisella tavalla, jolloin niitä ei voida enää yhdistää sinuun.

Mikäli lopetat asiakassuhteesi Leo’s Leikkimaan kanssa, henkilötietosi poistetaan, vierailu- ja ostohistoriasi sekä tapahtumatiedot anonymisoidaan.

Kenelle annamme tietojasi?

Henkilötietoja luovutetaan ainoastaan palveluntarjoajillemme siinä määrin kuin on tarpeen liiketoimintamme harjoittamiseksi ja sinua koskevien velvoitteidemme täyttämiseksi sekä lain vaatiessa tai laillisen oikeutemme puolustamiseksi. Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi?

Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja siksi keskitymme turvallisuuteesi. Toteutamme toimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi tietosuoja-asetuksen sekä vahvistettujen tietoturvaohjeiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että meillä on tietosuojaan liittyvät käytännöt ja säännöt, esimerkiksi että lähetämme tietosi turvallisella tavalla ja varmistamme, että henkilöstöllä on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat työnsä suorittamiseen.

Evästeistä

Kun vierailet verkkosivuillamme, voimme myös kerätä tietoja sinusta käyttämällä niin kutsuttuja evästeitä. Lisätietoa evästeiden käytöstä:  https://www.leosleikkimaa.fi/terms/

Oikeutesi

Sinulla on tiettyjä tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksia. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavassa osiossa olevien yhteystietojen kautta.

  • pääsy tietoihisi siirrettävässä muodossa
  • korjauksien ja/tai lisäyksien pyytäminen
  • virheellisten, tarpeettomien, epätäydellisten tai vanhentuneiden tietojen poistaminen
  • automatisoidun päätöksenteon ja/tai profiloinnin vastustaminen
  • tietojesi jatkokäsittelyn rajoittaminen
  • tietojesi/tilisi poistaminen
  • valvontaviranomaiselle valittaminen

Leo’s Leikkimaalla on tietosuojavastaava, joka varmistaa, että Leo’s Leikkimaa käsittelee henkilötietojasi laillisella, oikealla ja läpinäkyvällä tavalla. Jos sinulla on tapaus, jonka haluat osoittaa tietosuojavastaavallemme, otathan yhteyttä sähköpostitse.

Tietosuojavaltuutetumme yhteystiedot:
dpo@leosleikkimaa.fi

Yhteystiedot

Rekisterinpitäjä

Lek och rörelse Holding i Luleå AB (556732-5294) on Leo’s Leikkimaan rekisterinpitäjä henkilötietojen käsittelyä varten. Rekisterinpitäjä vastaa siitä, että Leo’s Leikkimaan toiminta tapahtuu voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Jos haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä, korjaamisesta tai poistamisesta, otathan yhteyttä meihin.

Lek och rörelse Holding I Luleå
Köpmangatan 46, 972 33 Luleå
Sähköposti: customer.service@leosleikkimaa.fi
Puhelinnumero: +46 920-52 60 60

Tietosuojavastaavamme yhteystiedot:
dpo@leosleikkimaa.fi

Muutoksia käytäntöön

Tätä henkilötietokäytäntöä voidaan päivittää häiriöiden korjaamiseksi tai uusien oikeudellisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Tietosuojakäytännön viimeisin päivitetty versio löytyy aina tältä sivulta. Mikäli merkittäviä muutoksia tapahtuu (esim. henkilötietojen käsittelyn tarkoituksessa tai henkilötietojen luokissa), saat niistä tietoa sähköpostitse tai sivuillamme leosleikkimaa.fi.

Päivitetty viimeksi 2022-05-03