Leo’s Leikkimaa käyttää verkkosivuillaan evästeitä mahdollistaakseen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt Leo’s Leikkimaan evästeiden käytön (Cookie Policy). Lue lisää evästeistä ja kuinka halutessasi voit myös estää evästeiden käytön.

Henkilötietojen käsittely

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tietosuojakäytännössämme kuvataan muun muassa, mitä tietoja keräämme, mihin tarkoitukseen niitä kerätään, miten voit valvoa omia henkilötietojasi ja miten voit ottaa meihin yhteyttä.

Leo's AB (Leo's) ja Lek och rörelse Holding i Luleå AB käsittelevät henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679, jäljempänä "yleinen tietosuoja-asetus", jota kutsutaan myös lyhenteellä GDPR, mukaisesti. Yleisen tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on varmistaa, että henkilötietoja käsiteltäessä suojellaan yksityisyyttäsi. Henkilötietojasi käsitellään vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi tai jos yleinen tietosuoja-asetus tai muu laki tukee sitä.

 

Miten keräämme tietoja, mitä tietoja keräämme ja miksi keräämme tietoja?

 

1.Ostaessasi lippuja tai tehdessäsi ostoksia digitaalisessa ruokatilausjärjestelmässämme

Kun ostat lippuja tai teet ostoksia digitaalisessa ruokatilausjärjestelmässämme, käsittelemme seuraavia tietoja, jotka itse luovutat meille:

  • Nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Jäsennumerosi ja/tai vuosikorttisi numero / perhekorttisi numero / lahjakorttisi numero, jos annat sen varauksen/ostoksen yhteydessä.
  • Tiedot osto- ja maksuhistoriastasi.

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta kykenemme:

  • tarjoamaan parempaa palvelua ja paremman kävijäkokemuksen.
  • helpottamaan tulevia käyntejäsi/ostoksiasi.
  • kirjaamaan sinut sisään vierailijana esim. saapuessasi.
  • käsittelemään ja toimittamaan ostamasi tuotteet ostoehtojemme mukaisesti, esimerkiksi pitämällä saatavilla ostamaasi tuotetta.
  • tuottamaan tilastoja ostoksista, tavoitteena parantaa palveluitamme.
  • havaitsemaan ja ehkäisemään korttimaksupetoksia.
  • markkinoimaan palveluitamme ja tuotteitamme.

Käsittelyn oikeudelliset perusteet: Käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen täyttämiseen perustuvan oikeusperustan nojalla, kun myymme pääsylipun ja/tai muun tuotteen, sekä oikeutetun edun perusteella (etujen tasapainottaminen), joka koostuu tietojesi käyttämisestä tilastollisiin ja markkinointitarkoituksiin sekä maksujen varmistamiseksi ja väärinkäytösten estämiseksi.

2.Korvausvaatimukset

Kun otat meihin yhteyttä korvausvaatimuksen vuoksi, me käsittelemme:

  • tietoja, jotka annat meille, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, korttitietosi ja muut asiaankuuluvat maksutiedot sekä tapaushistoriatiedot.
  • tietoja korvausvaatimuksen perusteista.
  • asiaasi liittyviä mukaan liittämiäsi asiakirjoja, kuten kuitit.

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta kykenemme:

  • käsittelemään ja arvioimaan korvausvaatimuksesi.
  • havaitsemaan ja ehkäisemään korvausvaatimuksiin liittyviä petoksia.
  • tuottamaan tilastoja asiastasi, tavoitteena parantaa palveluitamme.

Käsittelyn oikeudelliset perusteet: Käsittelemme henkilötietojasi lakisääteisen velvoitteen perusteella käsitellessämme henkilövahinkotapaustasi ja sopimuksen täyttämisen oikeudellisella perusteella käsitellessämme muita tuote-/palvelureklamaatioita ja oikeutetun edun perusteella (etujen tasapainottaminen) parantaaksemme palveluitamme sekä havaitaksemme ja ehkäistäksemme petoksia.

3.Kun sinulla on Family-tili

Kun ostat pääsylipun, ruokaa (digitaalisesti), varaat juhlan tai ryhmän tai teet ostoksia verkkokaupassamme, luomme sinulle Family-tilin. Family-tilin voit luoda myös itse. Kun Family-tili luodaan, me käsittelemme:

  • tietoja, jotka annat meille itse, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • tietoja, jotka annat meille itse mahdollisesta lapsesi syntymäpäivästä.
  • tietoja jäsentilistäsi, kuten jäsennumero.
  • tietoja ostohistoriastasi, kuten juhlavaraukset tai pääsylippuostokset.
  • tilisi kirjautumistietoja, kuten käyttäjätunnus ja salasana.
  • tietoja, jotka olet itse tallentanut profiiliisi, kuten lempileikkimaasi sekä mahdollisesti lasten nimet ja syntymäajat.

 

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta kykenemme:

  • tunnistamaan ja hallinnoimaan Leo's-asiakassuhdettasi.
  • hallinnoimaan tiliäsi ja helpottamaan tulevia käyntejä ja ostoksia.
  • lähettämään sinulle tietoja ja yleisiä tarjouksia esimerkiksi sähköpostitse ja tekstiviestillä.
  • analysoimaan ostotottumuksiasi meille antamiesi tietojen perusteella ja ilmoittamaan sinulle meidän ja yhteistyökumppaneidemme henkilökohtaisista ja räätälöidyistä tarjouksista, kampanjoista ja eduista.
  • tuottamaan tilastoja ja tekemään analyysejä palveluidemme, tavaroidemme ja tarjontamme parantamiseksi, mukaan lukien pitkän aikavälin analyysi, jolla kartoitetaan ajan myötä tapahtuvia trendejä.
  • kykenemme markkinoimaan palveluitamme ja tuotteitamme.

Käsittelyn oikeudelliset perusteet: Käsittelemme henkilötietojasi sopimusten täyttämiseen pohjautuvan oikeusperustan nojalla, kun täytämme velvollisuuksiamme sinua kohtaan jäsenenä (esim. jäsenyytesi hallinnointi ja asianmukaisten tarjousten toimittaminen), sekä oikeutetun edun perusteella (etujen tasapainottaminen), joka muodostuu vierailujasi ja ostojasi koskevien tietojen käyttämisestä tilastojen tuottamiseen, markkinointitarkoituksiin sekä palveluidemme ja tuotteidemme kehittämiseen, parantamiseen ja turvallisuuden varmistamiseen.

4.Jos sinulla on Leo'sin vuosikortti

Kun sinulla on Leo'sin vuosikortti, me käsittelemme:

  • vuosikorttisi tietoja, kuten vuosikortin numero ja voimassaoloaika.
  • tietoja vierailuhistoriastasi.
  • tietoja, jotka annat meille itse, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • tietoja lapsesta, kuten nimi, syntymäaika ja valokuva.

Käsittelemme henkilötietoja, jotta kykenemme:

  • hallinnoimaan vuosikorttiasi, esim. varauksia.
  • tarkistamaan, kenelle vuosikortti kuuluu.
  • tuottamaan tilastoja ja tekemään analyysejä palveluidemme, tavaroidemme ja tarjontamme parantamiseksi, mukaan lukien pitkän aikavälin analyysi, jolla kartoitetaan ajan myötä tapahtuvia trendejä.
  • varmistamaan palveluidemme turvallisuuden sekä havaitaksemme tai estääksemme erilaista laitonta käyttöä tai sellaista käyttöä, joka muilla tavoin rikkoo käyttöehtoja.
  • kykenemme markkinoimaan palveluitamme ja tuotteitamme.

Käsittelyn oikeudelliset perusteet: Käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen täyttämiseen perustuvan oikeusperustan nojalla, kun tarjoamme palvelua, sekä oikeutetun edun perusteella (etujen tasapainottaminen), joka muodostuu ostojasi koskevien tietojen käyttämisestä tilastojen tuottamiseen, markkinointitarkoituksiin sekä palveluidemme kehittämiseen, parantamiseen ja turvallisuuden varmistamiseen.

5.Kun olet yhteydessä meihin

Voit viestiä kanssamme monin eri tavoin, kuten sosiaalisen median kautta sekä puheluiden ja sähköpostin välityksellä asiakaspalvelumme kanssa.

Kun olet yhteydessä meihin, käsittelemme meille antamiasi tietoja, kuten:

  • nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • tietoa näkemyksistäsi, kysymyksestäsi tai muusta asiastasi.

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta kykenemme:

  • vastaamaan kysymyksiin ja käsittelemään asiaasi, esim. korjaamaan virheitä sekä käsittelemään valituksia ja löytötavaroita koskevia asioita.
  • parantamaan palveluitamme sekä verkkosivustollamme julkaisemiamme tietoja.
  • analysoimaan puheluita palvelumme parantamiseksi.

Käsittelyn oikeudelliset perusteet: Käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella (etujen tasapainottaminen), joka perustuu siihen, että voimme käsitellä asiaasi.

6.Kun osallistut markkinointitoimiin tai asiakastutkimuksiin

Markkinointitoimien (kilpailut, kampanjat jne.) tai asiakastutkimusten (kyselylomakkeet ja haastattelut) yhteydessä käsittelemme meille antamiasi tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta kykenemme:

  • hallinnoimaan markkinointitoimia tai asiakastutkimuksia, mukaan lukien palautteen antaminen sinulle.
  • tiedottamaan sinulle uusista markkinointitoimista ja asiakastutkimuksista sekä tarjoamaan niitä sinulle.
  • tuottamaan tilastoja markkinointitoimista ja asiakastutkimuksista, tavoitteena parantaa palveluitamme.

Käsittelyn oikeudelliset perusteet: Käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella (etujen tasapainottaminen), joka perustuu siihen, että voimme hallinnoida tämäntyyppistä toimintaa, ja kilpailujen hallinnoinnissa sopimusten täyttämiseen liittyvän oikeusperustan tuella.

7.Tekniset tiedot

Kun käytät verkkopalveluitamme, saatamme kerätä teknisiä tietoja, kuten käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, IMEI-numeron kaltainen yksilöllinen laitetunniste, laitetoken, laitteen langattoman verkkoliitännän MAC-osoite, IP-osoite, laitteen käyttämä matkapuhelinnumero, matkapuhelinverkkotiedot, käyttöjärjestelmä- ja selainversiot. Käytämme niitä verkkopalveluidemme parantamiseen ja ongelmien havaitsemiseen.

Nämä tiedot on anonymisoitu.

Käsittelyn oikeudellinen peruste: Käsittely on tarpeen, jotta voimme täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan, eli täyttää sopimuksen, ja oikeutetun etumme vuoksi (etujen tasapainottaminen) rikosten tai epäiltyjen laittomien toimien (petosten) ehkäisemiseksi.

8.Maksutiedot

Tilauksiin ja tapahtumiin liittyvät maksuvaihtoehdot. Jos päätät tallentaa luottokorttisi (toistuvat maksut), käytetään maksupalveluntarjoajamme tokenisointiratkaisua. Korttitietoja ei koskaan tallenneta mihinkään verkkopalveluumme.

Nämä tiedot on anonymisoitu, eivätkä ne ole siirrettävissä.

Käsittelyn oikeudelliset perusteet: Suorittaaksemme sinulle antamamme sitoumuksen, eli sopimusten täyttämiseksi ja lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi.

9.Kameravalvonta

Käytämme joissakin leikkimaissamme kameravalvontaa suojellaksemme asiakkaita, henkilökuntaa ja omaisuutta rikoksilta. Valvontakameran kuvamateriaalia luovutetaan poliisille vain erityispyynnöstä, kun sitä tarvitaan rikoksen tutkimiseen. Valvontakameran kuvamateriaalia ei säilytetä koskaan yli 30 päivää. Rekisterinpitäjät varmistavat, että vain sellaisella henkilökunnalla, jonka on päästävä käsiksi tallennettuun aineistoon, on pääsy siihen. Nämä henkilöt saavat käyttää aineistoa vain kun epäillään, että vaarallinen tai rikollinen tapahtuma on tapahtunut tai todennäköisesti tapahtuu.

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta kykenemme:

  • Lisäämään asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuutta.
  • Ehkäisemään rikoksia.
  • Parantamaan toiminnan turvallisuutta.

Käsittelyn oikeudelliset perusteet: Käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella (etujen tasapainottaminen), joka koostuu henkilötietojesi käsittelystä rikosten ehkäisemiseksi sekä kävijöidemme turvallisuuden lisäämiseksi. Rekisterinpitäjät ovat tehneet harkintaa kameravalvonnan tarjoaman turvallisuuden lisääntymisen ja kameravalvonnan mahdollisesti aiheuttaman rekisteröityjen yksityisyyden loukkaamisen välillä.

10.Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi enintään kaksi vuotta edellisestä vierailustasi tai kun olet muuten ollut yhteydessä meihin, esimerkiksi osallistunut kilpailuun. Säilytämme henkilötietoja myös kun se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi (esim. kirjanpitotarkoituksiin). Sen jälkeen tietosi poistetaan turvallisesti tai poistetaan tunnistetiedot, jolloin niitä ei voi enää yhdistää sinuun.

Jos lopetat asiakassuhteesi Leo'siin, henkilötiedot poistetaan ja vierailu- ja ostohistoria sekä tapahtumatiedot anonymisoidaan.

11.Kenelle luovutamme tietojasi?

Henkilötietoja luovutetaan palveluntarjoajillemme vain siinä määrin kuin se on tarpeen liiketoimintamme harjoittamiseksi ja velvollisuuksiemme täyttämiseksi sinua kohtaan sekä silloin, kun laki vaatii sitä tai kun se on tarpeen laillisten oikeuksiemme valvomiseksi. Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

12.Miten suojaamme henkilötietojasi?

Yksityisyytesi on meille tärkeää, minkä vuoksi keskitymme turvallisuuteen. Suojaamme tietojasi yleisen tietosuoja-asetuksen ja vakiintuneiden tietoturvaohjeiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että meillä on tietosuojaa koskevia menettelyjä ja sääntöjä, kuten tietojen turvallinen lähettäminen ja sen varmistaminen, että henkilökunnalla on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat työnsä hoitamiseen.

13.Tietoa evästeistä

Vieraillessasi verkkosivustollamme saatamme kerätä tietoja sinusta myös niin sanottujen evästeiden avulla. Lisätietoja evästeiden käytöstä löydät osoitteesta https://www.leosleikkimaa.fi/terms/

14.Sinun oikeutesi

Rekisteröityneenä asiakkaana sinulla on useita tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksia. Jos haluat käyttää mitä tahansa oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä jäljempänä kohdassa 15 annettujen yhteystietojen avulla. Voit lukea lisää oikeuksistasi tietosuojaviranomaisen verkkosivustolta tietosuoja.fi.

  • Oikeus saada tietoa ja tutustua tietoihin: Sinulla on oikeus tietää, jos käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Jos käsittelemme, sinulla on oikeus saada tiedoistasi kopio, niin sanottu rekisteriote. Sinulla on oikeus saada tiedot maksutta.
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen: Sinulla on oikeus oikaista sinua koskevat virheelliset tiedot ja sinulla on oikeus täydentää tietojasi.
  • Oikeus vastalauseeseen: Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun käsittely perustuu oikeutettuun etuun. Jos emme voi osoittaa, että tietojen käsittelyn jatkamiselle on pakottavia laillisia perusteita, lopetamme tietojen käsittelyn.
  • Oikeus rajoituksiin: Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, esimerkiksi jos uskot, että sinua koskevat tiedot ovat virheellisiä, ja olet pyytänyt tietojen korjaamista. Voit myös pyytää, että tietojen käsittelyä rajoitetaan, kun asiaa tutkitaan.
  • Oikeus tietojen poistamiseen: Joissakin tapauksissa voit saada henkilötietosi poistettua. Tämä koskee esimerkiksi sellaisia tietoja, joita meidän ei enää tarvitse käsitellä siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin. Tämä pätee myös, jos käsittely tapahtuu suoramarkkinointitarkoituksiin ja sinä vastustat sitä. Näin on myös silloin, jos olet vastustanut käsittelyä oikeutetun etumme perusteella (etujen tasapainottaminen) eikä ole olemassa sellaisia oikeutettuja perusteita, jotka olisivat tärkeämpiä kuin sinun etusi henkilötietojesi suojaamiseksi. Tämä pätee myös, jos henkilötietoja käsitellään lainvastaisesti.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi toimittamiseen meille tai jos käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen täyttämiseen perustuvan oikeusperusteen pohjalta, sinulla on oikeus saada tiedot siirrettyä toiselle rekisterinpitäjälle, kuten toiselle yritykselle. Tiedot toimitetaan vain, jos se on teknisesti mahdollista.
  • Oikeus vastustaa suoramarkkinointia: Sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietojasi ei käsitellä suoramarkkinointitarkoituksiin. Leo's lopettaa tällöin henkilötietojesi käsittelyn kyseistä tarkoitusta varten.
  • Valitukset: Jos olet tyytymätön henkilötietojen käsittelyyn, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, joka on Suomessa tietosuojavaltuutettu. Lisätietoja osoitteessa tietosuoja.fi.

15.Yhteystiedot

Rekisterinpitäjä

Lek och rörelse Holding i Luleå AB (556732-5294) ja Leo's AB (556700-1473) ovat henkilötietojen käsittelyn yhteisiä rekisterinpitäjiä. Rekisterinpitäjät ovat vastuussa siitä, että molemmissa yrityksissä henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Jos haluat käyttää jotakin oikeuksistasi, kuten saada lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä, oikaista tai poistaa ne, ota meihin yhteyttä:

Lek och rörelse Holding i Luleå AB
Midgårdsvägen 5, 973 34 Luleå
Sähköpostiosoite: customer.service@leoslekland.se
Puhelinnumero: +46 920-52 60 60

Leo's AB

Yhteystiedot yllä.

Muutokset tietosuojakäytännössä

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää häiriöiden korjaamiseksi tai uusien oikeudellisten tai teknisten vaatimusten noudattamiseksi. Tietosuojakäytännön viimeisin päivitetty versio löytyy aina tältä sivulta. Jos tähän tietosuojakäytäntöön tehdään merkittäviä muutoksia (esim. henkilötietojen käsittelytarkoituksiin tai henkilötietoryhmiin), sinulle ilmoitetaan tästä sähköpostitse tai osoitteessa leosleikkimaa.fi.

Viimeksi päivitetty 2022-07-03