Ostoehdot

Tapahtuma- ja pääsylippujen varauksen voi perua siihen asti, kunnes liput on maksettu. Verkkokauppaa koskeva peruuttamisoikeus ei koske tapahtuma- ja pääsylippuja. Kun liput on maksettu, on kauppa sitova. Asiakas voi vaihtaa pääsylippunsa toiseen ajankohtaan, jos paikkoja on jäljellä. Muutos tulee tehdä viimeistään yksi (1) tunti ennen varattua ajankohtaa.

Lahjakortti ja 5/10 kerran kortti ovat voimassa kaksi (2) vuotta ostopäivämäärästä.

Vuosikortti on henkilökohtainen ja se on ostoajankohdasta alkaen voimassa yhden (1) vuoden. Kortti tulee rekisteröidä tiettyyn leikkimaahan. Leikkimaassa kortin tietoihin rekisteröidään lapsen nimi ja ikä sekä vanhemman nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Sen lisäksi lapsesta otetaan kuva, jotta voimme tunnistaa vuosikortin oikean haltijan, jonka nimi näkyy päättymisajan kohdalla.

Kampanjoihin liittyvissä vuosikorteissa voimassaoloaika voi vaihdella, jolloin se kannattaa tarkistaa kyseisen kampanjan ehdoista.

Toimitus- ja postikulut ovat 2,5 euroa per tilaus sisältäen arvonlisäveron (ALV). Tilaukset lähetetään viiden (5) arkipäivän sisälllä. Lähetykset lähetään ensimmäisen luokan postina, joka normaali kesto on 3 – 4 päivää. Lahjakorttitilaukset toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin. Jos lähetys on vioittunut tai hävinnyt, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: webshop.orders@leosleikkimaa.fi. Yhteydenotto pitää tehdä kymmenen (10) päivän sisällä siitä päivämäärästä jolloin lähetyksen piti olla perillä.

Lahjakorttia, 5/10 kerran käyntikorttia tai vuosikorttia ei vaihdeta käteiseksi tai lunasteta takaisin osittain tai kokonaan. Lahjakortit käyvät kaikissa Suomen Leo’s Leikkimaissa. Leon Leikkimaa OY varaa itselleen oikeuden hinnankorotuksiin ja ‑muutoksiin leikkimaissa.

Jos leikkimaa, mihin vuosikortti on rekisteröity, on jostain syystä johtuen suljettava yli seitsemän päivän ajaksi, vuosikortin voimassaoloa kyseisessä leikkimaassa jatketaan sulkuajan verran. Kortin voimassaolon pidennys tapahtuu automaattisesti, kun leikkimaa avataan uudelleen.

Maksu tapahtuu euroissa ja arvonlisävero (pääsylipuissa 10 %) sisältyy hintaa. Se veloitetaan ostohetkellä maksukortilla.

Leosleikkimaa.fi käyttää maksuratkaisunaan Bambora Checkoutia. Maksuvälineinä käyvät myös Mastercard, Visa, Maestro ja Swish. Voit maksaa pääsyliput myös paikan päällä leikkimaassa.

Leon Leikkimaa OY, C/O Leos, Midgårdsvägen 5, 973 34 Luleå, Ruotsi
VAT / Y-tunnus: FI27330202

Sport Kidz/Summer Camp
Ilmoittautuminen Leo's Sport Kidz -kerhoon ja/tai Summer Camp -kerhoon on sitova. Varauksen voi peruuttaa, kunnes maksu on suoritettu. Etämyyntilain peruuttamisoikeussäännöt eivät koske määräaikaisen harrastustoiminnan ostamista.

Maksu on aina saman suuruinen riippumatta siitä, tuleeko oppilas kurssille myöhemmin vai onko hän poissa yhden tai useamman kerran.
Sairaudesta johtuvaa yksittäistä peruutusta ei korvata. Muissa sairaustapauksessa on esitettävä lääkärintodistus hyvityksen saamiseksi.

Avokauppa
Sen lisäksi mitä laki vaatii, antaa Leo's Leikkimaa sinulle myös oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää kurssin virallisen alkamisen jälkeen. Avokaupan yhteydessä kurssimaksu palautetaan vähennettynä 25 euron hallinnollisilla kuluilla sekä kurssin alussa saatujen tuotteiden arvolla. Paikan päällä olevat ohjaajat eivät käsittele avokauppa-asioita.

Avokauppaan liittyvissä asioissa yhteystiedot ovat  sportkidz@leosleikkimaa.fi ja summercamp@leosleikkimaa.fi.
Avokauppa-aika on voimassa riippumatta siitä, oliko oppilas paikalla ensimmäisellä kerralla vai ei. Kortilla maksetun kurssimaksun takaisinmaksu suoritetaan maksuhetkellä käytetylle tilille. PCI-sertifioitu tietoturvakumppanimme Bambora käsittelee kaikki kortit salauksella (SSL). Leo's Leikkimaa OY:ssä ei tallenneta tilitietoja.

Ylivoimainen este (Force majeure)
Ennalta-arvaamattoman ja sellaisen tapahtuman sattuessa, johon toimittajana emme voi vaikuttaa ja joka johtaa siihen, että palvelumme eivät toimi suunnitellusti, meillä toimittajana ei ole toimitusvelvollisuutta. Ylivoimainen este voi koskea mm. hallituksen päätöksiä, äärimmäisiä sääolosuhteita, sotaa, mellakoita, epidemioita, pandemioita, tulipaloja, lakkoja, räjähdyksiä tai muita toimittajasta riippumattomia olosuhteita. Tämä pätee myös, jos me tai viranomainen katsomme sen tarpeelliseksi sinun ja muiden osallistujien turvallisuuden tai terveyden kannalta. Meillä ei ole velvollisuutta palauttaa kurssimaksua tai maksaa vahingonkorvauksia tai muita korvauksia siinä tapauksessa, että yksi tai useampi kurssitilaisuus joudutaan perumaan tai siirtämään edellä mainittujen muutosten johdosta.

Leo’s Family -tili
Lippujen oston yhteydessä - joko verkossa tai puhelinsovelluksella - asiakkaalle luodaan Leo’s Family -tili, jossa liput ja/tai vuosikortti ovat näkyvillä. Tämä johtuu viranomaismääräyksistä, joiden mukaan meidän on pystyttävä tarvittaessa olemaan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme, jotka ovat ostaneet pääsylipun.

Henkilötiedot
Lek och Rörelse Holding i Luleå AB (SE 556700 -1473, osoite: Midgårdsvägen 5, 973 34 Luleå, Ruotsi, puh. +46 920 52 60 60) on vastuussa asiakkaan Leo’s Leikkimaalle antamista henkilötiedoista.

Käyttöehdot
Liittymällä Leo’s Family -jäseneksi sekä antamalla sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi hyväksyt samalla alla olevat käyttöehdot.

Jäsenyys/tili
Jäsenyys on henkilökohtainen, ilmainen ja sen ikäraja on 18 vuotta. Leo’s Family -jäsenet voivat yhdistää tiliinsä alle 18-vuotiaat lapsensa. Kaikki yhteydenpito tapahtuu suoraan varsinaisen jäsenen eli lasten huoltajan kanssa.

Ehdot ja voimassaolo
Leo’s Leikkimaa pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia Leo’s Leikkimaan asiakasklubinjäsenyyteen. Muutokset tulevat voimaan, kun ne on päivitetty verkkosivuillemme www.leosleikkimaa.fi/kayttoehdot, josta ajan tasalla olevat jäsenyysehdot ovat aina löydettävissä. Voit irtisanoa Leo’s Family -jäsenyytesi koska tahansa. Leo’s Leikkimaa on oikeutettu pidättämään tai lopettamaan jäsenyytesi, jos meillä on kohtuullinen syy epäillä palveluidemme luvatonta käyttöä tai väärinkäyttöä. Leo’s Family‑jäsenyyden voit irtisanoa lähettämällä tiedon sähköpostitse osoitteeseen customer-service@leosleikkimaa.fi.

Henkilötiedot
Lek och Rörelse Holding i Luleå AB (SE 556700 -1473, osoite: Midgårdsvägen 5, 973 34 Luleå, Ruotsi, puh. +46 920 52 60 60) on vastuussa asiakkaan henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä. Suojaamme asikkaidemme yksityisyyttä ja integriteettiä ja meille on Lek och Rörelse Holding I Luleå AB:ssa on tärkeää kertoa avoimesti, miten käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja. Henkilötietojen käsittelyä koskeva tietosuojakäytäntömme koskee kaikkia Suomessa olevia asiakkaitamme. Sen kertoo, kuinka käsittelemme asiakkaan tietoja verkkosivuilla vieraillessa, lippujen, vuosikorttien ja muiden korttien ostotilanteessa, leiri- ja tapahtumavarauksissa ja muissa meille tulevissa yhteydenotoissa. Ajantasainen kuvaus käytännöstämme löytyy osoitteesta www.leosleikkimaa.fi

Kun olet tehnyt ostoksia, varauksen tai osallistunut järjestämäämme kilpailuun, olemme luoneet sinulle Family-tilin. Tililtäsi löydät helposti pääsylippusi, varauksesi ja tarjouksemme.

Näitä ostoehtoja voidaan muuttaa.

 

Viimeksi päivitetty 18.11.2022