Avoimia työpaikkoja Leos Leikkimaissa

 

Leos Leikkimaa on nopeasti kasvava yritys ja tarvitsee jatkuvasti uusia työntekijöitä, jotka auttavat meitä kehittämään toimintaamme yhä paremmaksi. Meillä on tarjolla monia erilaisia työtehtäviä leikkimaissa ja pääkonttorissamme. Katso, onko meillä sopivia tehtäviä juuri sinulle!

Jos meillä ei tällä hetkellä ole sinua kiinnostavia avoimia työpaikkoja, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen, kts. alla. Säästämme avoimen hakemuksesi rekrytointipankkiimme, ja jos sinulle löytyy myöhemmin sopiva avoin työpaikka, otamme sinuun yhteyttä.

 

Avoimet tyopaikat:

 

Leikkimaaisäntänä/emäntänä
Leikkimaaisäntänä/emäntänä olet supersankari, joka huolehtii siitä, että käynti meillä on unohtumaton kokemus niin isoille kuin pienille asiakkaillemme. Palvelet kaikkia ystävällisesti ja nopeasti. Työskentelet myös keittiössä, ravintolassa ja huolehdit leikkimaan siisteydestä. Juhlajärjestäjänä pidät huolen siitä, että synttärimme ovat huippuluokkaa. Tämä on siis täydellinen osa-aikatyö, joka voi vähitellen johtaa vaativampiin tehtäviin, joissa saat lisää vastuuta. Työskentelet osa-aikaisesti, useimmiten viikonloppuisin.

Vastuullisemmat tehtävät
Sinulle, joka olet valmis siirtymään leikkimaaisännän/emännän tehtävistä vastuullisempaan rooliin, tarjoamme entistä vaativampaa työtä. Yhdessä leikkimaan johtajan kanssa olet avainasemassa vastaamassa leikkimaanne toiminnasta. Kasvaneen vastuun myötä vastaat yhden tai useamman osa-alueen toiminnasta leikkimaassanne. Näitä ovat esimerkiksi synttärit, keittiö, inventointi, työvuorosuunnittelu, paikallinen markkinointi, myynti tai turvallisuus. Työskentelet kokopäiväisesti ja usein joka toinen viikonloppu.

Leikkimaan johtaja
Leikkimaan johtajana vastaat kaikesta leikkimaan toiminnasta. Yhdessä 30–40 hengen tiimisi kanssa varmistat osaltasi, että tarjoamme asiakkaillemme alan parhaan kokemuksen. Olet mukana kaikessa leikkimaan toiminnassa, jotta tiedät, mitä leikkimaassa tapahtuu ja miten työntekijät voivat. Vastuualueesi kattaa päivittäisen toiminnan, myynnin, talousasiat, hallinnon sekä työntekijöiden johtamisen ja kehittämisen. Työskentelet kokopäiväisesti ja joka toinen viikonloppu. 

Aluepäällikkö
Aluepäällikkönä vastaat alueesta, johon kuuluu 5–10 leikkimaata. Sen lisäksi että tuet ja kehität alueesi leikkimaita, olet usein mukana erilaisissa projekteissa tai hoidat koko yritystä koskevia tehtäviä. Työskentelet kokopäiväisesti ja joskus viikonloppuisin.

Tehtäviä pääkonttorissamme
Pääkonttorimme on Luulajassa, Ruotsissa. Siellä on tarjolla talous-, henkilöstö- ja palkkahallinnon sekä IT-alan tehtäviä. Tukholman-toimistossa työskentelee markkinointiosastomme, jossa on tarjolla erilaisia markkinoinnin tehtäviä. Tukholmassa sijaitsevat myös hankintatiimimme sekä Food & Beverage -yksikkö.

Tämä on Leos Leikkimaa

Ura