• Leikkiä, hauskanpitoa & seikkailua!

    Osta lippu & varaa leikkiaika

    Varaa synttärit ja nappaa sankarille kuukausipassi!

    Synttärit tulossa? Tee synttärivaraus 16.4.-31.5.024 välisenä aikana ja sankari saa lahjaksi ikioman kuukausipassin. Kuukausipassin annamme juhlapäivänä, joten synttärit saavat 30 päivän jatkot!

    Lue lisää ja varaa

    Nyt leikitään!

    Leo’s Leikkimaassa liikutaan leikkien ja leikitään liikkuen! Osta pääsyliput edullisemmin verkossa ja varaat samalla leikkiajan. Valitse vain teille sopiva päivä ja aika, täytä tietosi ja maksa näppärästi verkossa. Kaikki tulee hoidettua kerralla, aikaa ja rahaa säästäen.

    Osta lippu ja varaa leikkiaika

    Seikkaile edullisemmin ja hauskemmin!

    Meillä Leo’sissa pistetään kaikki paukut leikkiin ja liikuntaan! Siksi olemme kehittäneet erilaisia lippuja ja passituotteita, jotta lapset ja aikuiset voivat vierailla meillä mahdollisimman usein. Ja ihan koko perheen voimin!

    Vauhdikkaat unelmasynttärit Leo’sissa!

    Valitse suosikkisi teemahuoneista, herkkutarjoilut ja mahdolliset lisätarjoilut. Me huolehdimme lopusta! Koko Leo’sin puisto on juhlaväen temmellettävänä synttäreiden ajan ja syntymäpäiväsankari pääsee hiippailemaan Leon salaiseen aarrekammioon, jossa odottaa yllätyslahja. Todelliset unelmasynttärit!

    Leo's & HopLop Family

    Tutustu Leo’s & HopLop Familyyn, koko perheen jäsenyyteen, joka avaa oven seikkailujen ja naurun täyteiseen maailmaan! Jäsenenä saat kuumimmat uutiset, huikeita etuja ja tarjouksia ennen muita. Liity siis Leo’s & HopLop Familyyn jo tänään ja aloita seikkailu!

    Lue lisää

    Lahja, joka ei jää nurkkaan lojumaan!

    Anna lahjaksi Leo’s lahjakortti, niin johan alkaa sankarin tassut tömistä! Leo’sin lahjakortilla voi ostaa pääsylippuja, hyvää ruokaa, herkullisia välipaloja tai hauskoja tuotteita Leo’sin kaupasta. Ja hei! Lahjakortti käy maksuvälineenä myös kaikissa HopLopeissa ympäri Suomen.

    Osta Leo’s lahjakortti

    2024-03-22

    Viikaristipendi – tunnustusta rohkeudesta ja kaveruudesta!

    Lue lisää
    Inspiroidu ja lue uusimmat uutiset

    Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

    Onko sinulla kysymyksiä puistoistamme, aktiviteeteistamme, aukioloajoistamme tai hinnoistamme? Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja voit myös lukea kattavan UKK-osion.