Kilpailun säännöt

Warner Bros -kilpailun säännöt

Järjestämme kilpailun yhteistyössä Warner Brosin kanssa 22.02. 2023 – 06.03.2023 välisenä aikana.

Osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa liput Muumiot: Seikkailu ajan halki -elokuvaan. Jokainen voittaja saa kaksi lippua, jotka käyvät kaikissa Finnkinon elokuvateattereissa.

Kilpailusta ja henkilötietojen käsittelystä vastaa  Leos Lekland AB, osoite: Köpmangatan 46, 972 33 Luulaja, Ruotsi, puhelin +46 920 52 60. Jaamme kilpailun voittajan nimen ja sähköpostiosoitteen Warner Brosin kanssa, joka puolestaan vastaa kilpailuvoittojen lähettämisestä voittajille. Warner Brosilla ei ole muuta oikeutta kommunikoida kilpailuun osallistuneiden kanssa tai oikeutta käyttää heidän tietojaan. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai oikeuksiesi käytöstä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa marknad@leoslekland.se.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat henkilöt tai henkilöt, joilla on holhoojan hyväksyntä. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Voittajan nimi julkistetaan sosiaalisen median viestintäkanavissamme.

Kilpailun yhteydessä siihen osallistuvat luovat Leo’s Family -jäsentilin. Lisätietoja henkilökohtaisten tietojen käsittelystä voit lukea tästä.

Jokaisen kilpailun voittajan valitsevat Leos Lekland AB:n työntekijät. Leikkimaan ei tarvitse perustella voittajien valintaa eikä siitä voi valittaa. Voittoja ei ole mahdollista vaihtaa. Voittaja on velvollinen maksamaan palkinnosta mahdollisesti aiheutuvat verot.

Mikäli Leo's Lekland ei ole kohtuullisten ponnistelujen jälkeen kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä saanut voittajaan yhteyttä sähköpostitse tai jos voittaja ei täytä kilpailuun osallistumisen edellytyksiä, Leo's Leklandilla on oikeus, mikäli mahdollista, nimetä uusi voittaja. Leo's Leklandin työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun.

Leo's Lekland varaa oikeuden sulkea pois kilpailusta osallistujan siitä hänelle ilmoittamatta, jos Leo's Lekland katsoo, että kilpailuun osallistuva henkilö ei noudata kilpailusääntöjä tai jos osallistuminen katsotaan laittomaksi, loukkaavaksi tai muuten eettisesti tai moraalisesti sopimattomaksi.

Näihin kilpailuehtoihin sovelletaan Ruotsin lakia, ja kaikki oikeudelliset riidat on ratkaistava ruotsalaisessa tuomioistuimessa, jonka ensimmäisenä oikeusasteena on Tukholman käräjäoikeus.