Käyttöehdot

Liittymällä Leo’s Family -jäseneksi sekä antamalla sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi hyväksyt samalla alla olevat käyttöehdot.

Jäsenyys/tili

Jäsenyys on henkilökohtainen, ilmainen ja sen ikäraja on 18 vuotta. Leo’s Family -jäsenet voivat yhdistää tiliinsä alle 18-vuotiaat lapsensa. Kaikki yhteydenpito tapahtuu suoraan varsinaisen jäsenen eli lasten huoltajan kanssa.

 

Ehdot ja voimassaolo

Leo’s Leikkimaa pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia Leo’s Leikkimaan asiakasklubinjäsenyyteen. Muutokset tulevat voimaan, kun ne on päivitetty verkkosivuillemme www.leosleikkimaa.fi/kayttoehdot, josta ajan tasalla olevat jäsenyysehdot ovat aina löydettävissä. Voit irtisanoa Leo’s Family -jäsenyytesi koska tahansa. Leo’s Leikkimaa on oikeutettu pidättämään tai lopettamaan jäsenyytesi, jos meillä on kohtuullinen syy epäillä palveluidemme luvatonta käyttöä tai väärinkäyttöä. Leo’s Family‑jäsenyyden voit irtisanoa lähettämällä tiedon sähköpostitse osoitteeseen customer-service@leosleikkimaa.fi.

 

Henkilötiedot

Lek och Rörelse Holding i Luleå AB (SE 556700 -1473, osoite: Köpmangatan 46, 972 33 Luulaja, Ruotsi, puh. +46 920 52 60 60) on vastuussa asiakkaan Leo’s Leikkimaalle antamista henkilötiedoista.

Liittymällä Leo’s Family -jäseneksi sekä antamalla sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi hyväksyt sen, että voimme säilyttää henkilötietosi.

Henkilötietojesi käsittely perustuu niihin tietoihin, jotka olet ilmoittanut meille liittyessäsi Leo’s Leikkimaan jäseneksi. .

Jäsenenä hyväksyt myös sen, että henkilötietojasi ja tietoja Leo’s Leikkimaassa tekemistäsi ostoksista voidaan tallentaa ja käsitellä.

Säilytämme ja käytämme antamiasi tietoja, jotta pystyisimme tarjoamaan odotuksiasi vastaavaa palvelua, kuten tarjouksia ja tietoa synttärivarauksista sekä kaiken kaikkiaan hyvää asiakaspalvelua.  Jos et halua vastaanottaa Leo’s Family -tarjouksia, voit helposti lähettää meille siitä tiedon.

Leo’s Leikkimaa käsittelee henkilötietojasi turvallisesti ja henkilötietolain mukaisella tavalla.

Henkilötietojen luovuttaminen

Henkilötietoja voidaan luovuttaa viranomaisille lain määrittelemissä puitteissa, mahdollisille tukipalveluita tarjoaville yhteistyökumppaneille – kuten esimerkiksi IT-palvelutoimittajille – sillä tavalla ja siinä laajuudessa, jota vaaditaan Leo’s Leikkimaalta, jotta se pystyy pitämään asiakaslupauksensa jäseniään kohtaan, sekä markkinointitarkoituksessa.

Tietoja ei säilytetä pidempään kuin kaksi (2) vuotta viimeisimmästä tapahtumasta. Jos kirjanpitolaki niin edellyttää, tietoja voidaan säilyttää korkeintaan seitsemän (7) vuotta.

GDPR -tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on mahdollisuus yhden kerran kalenterivuoden aikana pyytää ilman kustannuksia tietoja siitä, miten henkilötietojasi on käytetty. Voit milloin tahansa pyytää virheellisten tietojen korjausta, tietojen poistoa tai siirtoa (tietojen siirrettävyys). Lähetä pyyntö tietojesi korjauksesta, poistosta tai siirrosta asiakaspalveluumme sähköpostitse. Sinulla on myös oikeus kieltää tietojesi käyttäminen suoramarkkinoinnissa.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien henkilötietojasi, ota yhteyttä customer-service@leosleikkimaa.fi.